Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Warrer og Precht lagde ud med en 2. plads, men kæntrede ved bundmærket i anden sejlads og rykkede ned på en 19. plads i anden sejlads.

Mød 8 danske hold i 49er og Nacra 17 - alle til VM 'down under' - Warrer/Precht kæntrer i dag

Dansk Sejlunion viser video og fortæller om otte danske besætninger, som fra 3.-8. december sejler VM i 49er, 49erFX og Nacra 17. VM i New Zealand indleder samtidig den danske OL-udtagelse. Warrer og Precht kæntrede i dag i 49er.

Af Troels lykke |

Warrer/Precht lage stærkt ud i dag i 49eren med en 2'er i første sejlads ved 49er-VM i New Zealand.  Igen i anden sejlads var de (ifølge VM-info) med helt fremme, da de uheldigvis kæntrede ved bundmærket - og måtte tage til takke med en 19'er i mål.

Jonas og Jakob har længe kæmpet med at finde deres topniveau - men viste lovende takter ved seneste World Cup i Enoshima, Japan, hvor de igen var tilbage i top-10. 

Danmark har nationspladser i fem bådklasser

Danmark er sikret nationsplads ved OL i Tokyo 2020 i fem bådklasser. Tre af klasserne - 49er, 49erFX og Nacra 17 - sejler VM ud for Auckland, New Zealand, i dagene 3.-8. descember.

LÆS mere om sejlerlandsholdet og dansk sejlsports OL-historie

For alle tre klasser er VM samtidig det første af to stævner, der afgør den danske OL-udtagelse. Den anden og afgørende konkurrence er VM 2020, der sejles til februar i Australien.

FØLG resultater og opdateringer fra VM på Facebook

Her kan du møde alle de otte danske besætninger, der stiller op ved VM - og dermed også bliver en del af OL-udtagelsen.

I videoerne fortæller besætningerne om håb, drømme og ambitioner - og om deres VM-form baseret på resultater og udvikling gennem 2019... 

Her kan du læse mere om sejlerne og se video med dem på sejlsport.dk

content-loader
content-loader
content-loader