Gå til hoved-indhold
Udstyr
Erik Raabe, tv., ses her med chefen for Raymarine Danmark. Her ses de på Copenhagen Boat Show i Ishøj. Foto: Troels Lykke

Raymarine Danmark forstærker med ekspert i Seapilot og kortplottere

Erik Raabe, tidligere dæksofficer i det svenske søværn, er nu hos Raymarine i Køge, hvor hovedkontoret er i Danmark. Her skal han være med til at sælge Raymarine. Erik kommer fra stilling i True Heading/Seapilot.

Af Troels lykke |

Raymarine styrker nu salget på Sjælland og senere på Fyn og i Jylland. Det sker med den 52-årige svensker Erik Raabe, der er en erfaren herre inde for kortplottere og navigation.

Han har i mange år været søofficer i det svenske søværn. men senest kommer Erik Raabe fra Seapilot, hvor han har været siden 2013.

Var med til at udvikle Seapilot-app

Her var han med til at udvikle Seapilot til en app til iPad, iPhone, Android-mobiler og tablets.

Seapilot tilbyder kort til kortplottere, og som også har en yderst velfungerende app, kan minbaad.dk skriver under på efter at have testet den hele sommeren.

I 2018 blev Seapilot købt af den amerikanske FLIR-koncern, der ejer Raymarine.

- I Sverige har vi testet SD-kort med Seapilot søkort data til plottere, planen er at SD-kortet med søkort kan bruges i hele verden, men lige nu gælder det salg af Raymarine i Danmark, hvilket jeg ser frem til sammen med Christian Ryborg og Bjarne Jensen forklarer Erik Raabe til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader