Gå til hoved-indhold
Havne
Havne
Chona Delos Angeles Celones er ny havnefoged i Tunø Havn. Foto: odder.dk.

Tunø Havn har fået ny havnefoged

Tunø Havn fik den 1. april ny havnefoged og lejerchef på Tunø Teltplads. Den nye havnefoged er Chona Delos Angeles Celones, som i nogle måneder har arbejdet som havnefoged i en tidsbegrænset ansættelse.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Chona Delos Angeles Celones er ansat som rengøringsassistent på havn og teltplads, og i fremtiden er rengøring og havnefogedarbejdet slået sammen til en fuldtidsstilling. Det skriver odder.dk.

Vedligehold af områderne har før været underlagt havnefogeden, men fra 2018 har Fælles Drift & Service overtaget den opgave.

Automatiseret havn

Tunø Havn har været automatiseret med CashLoader i nogle år, hvor sejlerne selv trækker deres billet. Tunø Teltplads får tilsvarende CashLoader i 2019.

Chonas opgaver er fremover opsyn og servicering på havn og teltplads samt hjælpe de gæster, der har problemer med den nye elektronik.

Læs mere om Tunø her.

Kilde: Odder.dk

Ældre H-båd sprøjtes til højglans med Awlgrip-maling som superyachts bruger

Det er ingen tilfældighed, at Awlgrips GH-maling bruges til superyachts. Det er nemlig utroligt stærkt og hårdt og dermed svært at ridse. Samtidig har malingen et ekstremt UV-filter, det skinner og kræver næsten ingen vedligeholdelse. På Horsens Yachtværft får en H-båd Awlgrip i cockpit og på dæk.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites