Gå til hoved-indhold
Vel hjemme igen har Christian Liebergreen haft travlt med at bearbejde de mange indtryk fra jordomsejlingen. Nu skal han være havnefoged i Lundeborg. Foto: Søren Stidsholt NielsenHavne
Vel hjemme igen har Christian Liebergreen haft travlt med at bearbejde de mange indtryk fra jordomsejlingen. Nu skal han være havnefoged i Lundeborg. Foto: Søren Stidsholt Nielsen

Christian Liebergreen ny havnefoged i Lundeborg

Solo- og jordomsejler Christian Liebergreen, er fra 2014 ny havnefoged i Lundeborg. Han håber, at der kommer en masse sejlere forbi og siger hej, og så er Jonna til salg.

Af katrine bertelsen |

Christian Liebergreen skriver på sin blog:

For et par uger siden søgte jeg en stilling på Svendborg Havn, som servicemedarbejder, og var heldig at komme til samtale, ud af 75 ansøgere. Vi var tre som kom til samtale, hvor jeg var den sidste. De to andre havde gjort et stort indtryk, og havde hver fået en stilling, så det var noget op ad bakke for mig.

Men havnemesteren så heldigvis noget i mig, og tilbød en stilling som havnefoged i Lundeborg havn, hvor jeg vil være sommeren 2014. Så håber at der kommer nogle sejlere forbi og siger hej.

Status på Jonna, er at hun stadig står på land i København og er til salg for 270.000 kr, så lad endelig rygtet sprede sig, for hun er veludstyret og klar til mange tusinde sømil endnu. Masten er stadig hos Selden, der er ingen grund til at pakke den ud, før den skal monteres.

content-loader
content-loader
content-loader