Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Foto: Kronprinsfrederiksbro.dk

Tursejlerne kæmper også for at udskyde renovering af Kronprins Frederiks Bro

Sejlersæson går fra den 1. april til den 15. november, hvilket bl.a. er defineret i langt de fleste forsikringspolicer for fritidssejlere, havneregulativer etc., slår Danske Tursejlere fast. Derfor ønsker de udsat til 15. november. Se deres høringssvar.

 

Af Troels lykke |

Høringssvar fra Danske Tursejlere til forslag om lukninger af Kronprins Frederiks Bro, sendt til Cowi:

Danske Tursejlere har stor forståelse for at den gamle bro skal renoveres, men vi finder det foreslåede tidsinterval for lukninger af broen uacceptabelt, da nogle af de foreslåede lukninger  (perioden 23.09 – 11.10 og perioden 21.10 – 15.11) er i den traditionelle sejlersæson og sejlerlivet på Roskilde Fjord vil derfor blive meget berørt.

Den traditionelle sejlersæson går fra den 1. april til den 15. november, hvilket bl.a. er defineret i langt de fleste forsikringspolicer for fritidssejlere, havneregulativer etc.

Mange af danske Tursejleres medlemmer drager fortsat på tursejlads i både september og oktober måned alt afhængig af vejret naturligvis.

Ligeledes er der mange sejlere som er fastliggere i havnene i Roskilde Fjord men som har deres både vinteropbevaret i Nykøbing Sjælland, hvor de skal landsættes inden den 15. november.

Derfor anbefaler Danske Tursejlere, at alle de planlagte arbejder udskydes til endelig igangsætning efter den 15. november 2019.

Ligeledes anbefaler Danske Tursejlere, at der informeres og skiltes tydeligt således eventuelle fritidssejlere ikke ”fanges” på den ”forkerte” side af broen i en længere periode. I den forbindelse bør der anvises ledig havneplads til disse sejlere.

Danske Tursejlere er naturligvis behjælpelig med, at kommunikere den endelige beslutning ud til vore medlemmer og medlemsklubber via vores normale kommunikationskanaler.

Med sejlerhilsen

Leif Nielsen

Danske Tursejlere

 

content-loader
content-loader
content-loader