Gå til hoved-indhold
Udstyr
Læs mere om disse fem maritime ønskeforslag i artiklen.

Jul: Fem ønskeforslag til sejleren, der har alt

Sedlen kan ofte synes gabende tom, når årets juleønsker skal afleveres til familie og venner. Ikke desto mindre bugner marineforretningernes lagre af anvendelige, smarte og praktiske produkter til sejleren. Se fem af dem her.

Af Sara Sulkjær |

"Hvad ønsker du dig i år?"

Det tilsyneladende uskyldige spørgsmål kan få panderynkerne frem i enhver sejlermands pande. 

Nye produkter 

Ikke mindst efter utallige sæsoner på havnen og havet er bådens udstyrsliste lang - og mangler der noget, er sejleren næppe sen til at starte bilen eller computeren for at sende en bestilling afsted.

Heldigvis føjes hvert år nye og opdaterede produkter til de mange maritime forhandleres hylder. Produkter, der uden tvivl kan sende juleglæden en tak opad, når gavepapiret fjernes den 24. december. 

Herunder viser Minbaad.dk derfor fem ønskeforslag til sejleren, der troede, han havde alt:

Strikhue - 249,00 kr. 

'Lille Per' kaldes denne strikhue fra Gill, der med et indvendigt thermo-fleecebånd kan holde selv den mest skaldede ise varm i vintersæsonen. 

Med en fnugfri, blød thermo-fleeceforing samt et hovedstof i 50 % uld og 50 % akryl er skabt en fin hue med et prisskilt på 249,00 kr.

Køb julegaven i blå eller grafit/rød hos Palby Marine her.

----------

Petroleumsvarmer - 339,95 kr. 

Find varmen under dæk med petroleumsvarmeren, der med maksimal varmekraft (2500 kcal/h) kan brænde i op til 17 timer. Varmeren kan samtidig justeres, ligesom beholderen kan indeholde fem liter petroleum.

4,8 kg vejer produktet, der hos AWN24 kan købes for 339,95 kr. her.

----------

Affugter - 398,00 kr.

En stilfuld og genanvendelig affugter til båden. Når produktet er mættet, vil indikatoren skifte farve, hvorefter affugteren let genoplades efter seks minutter i mikroovnen. 

Produktet indeholder to pakker bestående af tre affugtere á 450 gram og kan købes for 398,00 kr. hos Aarhus Sea Shop her.

----------

Fishfinder - 999,00 kr. 

Mindre fishfinder med et 3,5 tommer højopløst farvedisplay. Garmin-produktet benytter Chirp-fishfinder-teknologien, hvormed der samtidig sendes på flere sekvenser og et skarpere billede opnås. 

Med en indbygget GPS-modtager er det desuden muligt at markere og senere vende tilbage til fiskestimer og lignende.

En sensor til vandtemperatur følger med produktet, der kan købes for 999,00 kr. hos Marinetorvet her.

----------

VHF-antenne med Windex - 1.195,00+ kr.

De to kvalitetsvirksomheder Scout og Windex er gået sammen om dette produkt bestående af en antenne fremstillet i glasfiber med skumfyld, hvilket øger stabiliteten, samt den populære Windex 15 i toppen.

Produktet leveres med længder på 55 og 90 centimer og kan hos Nautec købes for henholdsvis 1.195,00 og 1.295,00 kr. her

content-loader
content-loader
content-loader