Gå til hoved-indhold
Udstyr
Læs mere om disse spændende produkter til sejlerbarnet i artiklen.

Fem maritime julegaver til børn med saltvand i årene

Til sejlerbørn hører der naturligvis en julepakke fra én af de mange marineshops. Minbaad.dk giver her forskellige gavebud til såvel det kap- som tur-elskende sejlerbarn.

Af Sara Sulkjær |

Legetøjskatalogerne strømmer ind ad brevsprækken i takt med, at barnets ønskeliste blot bliver længere og længere.

LEGO, Ludo-spil og legetøjsbiler får alle plads på den sagnomspundne liste, der glædeligt deles med såvel forældre som med julemanden højt mod nord.

Men er det yngre familiemedlem hoppet med på sejlerbølgen, er der uden tvivl ligeledes plads til en maritim gave, når pakkerne under højt humør åbnes juleaften.

En gave, der meget vel kan findes blandt disse fem forslag, som Minbaad.dk i samarbejde med en række forhandlere her deler med sejlerforældre landet over:

Slippers - 79,95 kr. 

Praktiske neoprensko, der holder barnets fødder varme samt hjælper det til at stå fast på dækket. Desuden er det muligt at vaske skoene i maskine.

Med størrelser fra 37 til 45 er skoen oplagt til ældre børn, der fortsat nyder at færdes på vandet. Køb produktet hos AWN24 for 79,95 kr. her

----------

Fiskestang - 280,00 kr. 

Begynder-stangsæt til de mindste. Med sine seks fod er stangen enkel at styre for barnet, ligesom EVA-håndtaget er garant for ekstra slidstyrke. 

Produktet kommer med en spole i aluminium og kan hos Marinetorvet købes for 280,00 her.

----------

Vinterhandsker - 399,00 kr. 

En smart og slidstærk handske til juniorsejleren, der tager på vandet i de kolde vintermåneder.

Handsken er designet af det anerkendte Gill-brand i et tre millimeter vandafvisende aquafit og har PU-Hex i håndfladen for et bedre greb. 

Det er muligt at købe juniorhandsken til 399,00 kr. hos Palby Marine her

----------

Startur - 668,00 kr. 

Det mest brugte startur i danske farvande, der med sine 16 millimeter høje cifre gør det let og tydeligt at følge nedtællingen frem mod kap-starten.

Optimum står bag uret, som har et monteringsbeslag til mast eller bom samt en elastikstrop, således at produktet kan bæres om armen eller håndleddet.

Uret, der produceres i farverne hvid, blå, gul og pink, kan for 668,00 kr. købes hos Aarhus Sea Shop her.

----------

Jollevest - 735,00 kr. 

En 3D-formet ryg og front giver sejlerbarnet en fin pasform i denne vest fra Crewsaver.

Samtidig er vesten kølig at bære takket være en ventilationskanal i rygpanelet, ligesom taljestroppen og sidepanelerne af strækmesh ligeledes holder sejlerens temperatur nede på varme sommerdage.

For 735,00 kr. kan jollevesten købes Nautec her.

content-loader
content-loader
content-loader