Gå til hoved-indhold
BR2-serien er designet i flotte, diskrete farver. Foto: MustoUdstyr
BR2-serien er designet i flotte, diskrete farver. Foto: Musto

Ny BR2-serie fra Musto til den aktive sejler

Musto har netop lanceret en ny sejlerjakke samt salopette-sejlerbukser, der gør den dyre MPX-raceserie tilgængelig for klubsejleren. Se serien på Boat Show i Fredericia.

Af Sara Sulkjær |

Den aktive sejler kan skyde den kommende sæson i gang med købet af et nyt sæt sejlertøj fra Musto, særligt designet til sporty sejlads.

I udviklingen af den nye BR2-serie har Musto anvendt viden fra den noget dyrere MPX-raceserie. 

Jakke i sort og platinum 

Denne serie med tre lags BR2-coating er dog langt lettere tilgængelig for den almene danske sejler, der kan få fingrene i beklædningen for sammenlagt lidt over 5.000,00 kr. 

Det kan blandt andet ske på Boat Show i Fredericia om en måneds tid, hvor både Aarhus Sea Shop og Kolding Marinecenter vil fremvise serien for messegæsterne.

Flest penge må de besøgende hive op af lommen for den korte jakke, der fås i farverne sort og platinum, og koster lige knap 2.999,00 kr.

God beskyttelse over ryggen 

Også et par salopette-sejlerbukser er en del af Musto-serien. Bukser, der ikke blot vil klæde deltageren på kapsejladsbanen, men også tursejleren:

- Det gode ved salopette er, at den giver god beskyttelse over hele ryggen, samt at man ikke skal kæmpe med seler, der glider ned over skulderen, forklarer Musto-agent i Danmark, Mads Bruun-Larsen.

Bukserne fås i sort og kan købes fra 2.399,00 kr. 

Du kan finde din lokale Musto-forhandler her samt se flere fotos af den nye BR2-serie herunder: 

content-loader
content-loader
content-loader