Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Musto-sko er uden indersål - men med god stødabsorbering

Hverken inder- eller midtersål fås i den opdaterede Dynamic Pro Lite-sko, der alligevel har god absorbering. Se også Nautic Speed-sko.

Af Sara Sulkjær |

Nye forstærkninger er tilføjet Mustos Dynamic-sko, der med et tyndt to-lags for i siden hurtigt tørrer under våd sejlads. Samtidig gøres skoen let, hvilket ligeledes opnås med den manglende inder- og midtersål. 

Såle, der i stedet erstattes af et Eva Strobel-indlæg, der sikrer en god stødabsorbering. 

- Musto har udviklet den ultimative racing sko med optimalt greb på våde overflader, god vanddræning, maksimal stabilitet og særdeles god pasform, lyder det fra den danske Musto-agent, Mads Bruun-Larsen.

Fritidssko med godt greb

Skal skoen ligeledes bruges i fritiden, er nyheden Nautic Speed et oplagt bud. En sko, der er let og er med Eva-kerne i sålen. 

Som ved den mere kapsejladsprægede sko er Nautic Speed-skoen ligeledes med Grip Deck, hvilket sikrer et godt greb på våde overflader.  

Fritids- og sejlerskoen fås i tre farver og kan købes fra 999,00 kr.

Find din lokale Musto-forhandler her

Mustos Nautic Speed-sko er polstret indvendigt. Foto: PR-foto

Dynamic-skoen, der fås i sort og lysegrå, kan købes fra 1.199,00 kr. Foto: PR-foto

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites