Gå til hoved-indhold
Udstyr
Musto har designet tre nye sommerprodukter til sejleren. Foto: Musto

Ny serie fra Musto med UV40-solbeskyttelse

Det sommerlige tøj beskytter sejleren mod solens stråler på de varme sommerdage. Shorts, bukser og t-shirt er en del af kollektionen, der er landet på hylderne hos de danske forhandlere.

Af Sara Sulkjær |

Mens solen i stadigt større omfang lader sine stråler skinne på landets sejlere, nærmer tiden for shorts og t-shirts sig så småt.

Produkter, der sammen med lange bukser, netop er en del af en ny kollektion fra Musto med indbygget UV40-solbeskyttelse. 

Tørrrer hurtigt

Såvel t-shirts som shorts og bukser er designet i hurtigttørende materialer, mens sidstnævnte produkter ligeledes er med forstærkninger på bag og knæ.

- I stedet for de vanlige påsyede sidelommer med stor rumlighed, har man valgt at gøre denne serie clean og enkel med en lynlåslomme på højre lår, tilføjer Musto-agent i Danmark, Mads Bruun-Larsen.

Shortsene, der kan købes for 999,00 kr. samt bukserne, der står med et prisskilt på 1.099,00 kr., leveres med tilhørende bælte.

Større bevægelsesfrihed

Et bælte får sejleren ikke med i købet af t-shirten, som til gengæld er fremstillet i meleret metervarer. En feature, som får produktet til at fremstå yderligere casual.

- Desuden er denne tee uden syninger i livet, ærmer og hals, således at den har stretch disse steder for optimal bevægelsesfrihed, forklarer Mads Bruun-Larsen.

T-shirten fås i grey mel og charcoal og kan erhverves for 450,00 kr.

Du kan finde din lokale Musto-forhandler her.

content-loader
content-loader
content-loader