Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Ny serie fra Zhik skal beskytte sejleren mod solen

Polo og trøje i ActiveWear-serien er designet med UPF 50+ solbeskyttelse, så risikoen for skader formindskes, når solen står højt på himlen. Også et par hurtigtørrende shorts er en del af serien.

 

Af Sara Sulkjær |

Med hovedsæde i Australien er vigtigheden af god UV-beskyttelse ikke ukendt land for Zhik. Tværtimod.

Netop derfor har verdens førende producent af jollebeklædning kastet sig over arbejdet med en ny serie. En serie, der samtidig er skabt i materialer, som skyder vandet og derfor hurtigt tørrer.

Vandskydende shorts

Erfaringerne kommer den brede vifte af sejlere til gode. Den nyudviklede serie, der går under navnet ActiveWear, er således rettet mod almindeligt aktive sejler.

En polo og en langærmet trøje, der begge er med UPF 50+ beskyttelse mod solens skadelige stråler, er en del af serien, ligesom også et par hurtigtørrende shorts indgår i sortimentet.

Shorts, der er designet med en høj, polstret ryg for bedre komfort og beskyttelse samt trelags vandskydende konstruktion med DWR-coating og firevejs stretch.

Knapper skiftet med lynlås

Også polo og trøje er med stretch, der sikrer komforten, og fugtskydende teknologi.  En teknologi, som øger åndbarheden og sikrer en hurtigere tørretid.

Heller ikke detaljerne er gået de australske designeres næse forbi:

- Tøjet har en cool teknisk lynlås i fronten i stedet for knapper, som giver et sporty look, forklarer Mads Bruun-Larsen, agent for Zhik i Danmark, til Minbaad.dk.

Polo og trøje kan købes for 450,00 kroner, mens sejleren må slippe 900,00 kroner for shortsene. Find mere information på www.zip-it.dk eller tag kontakt til Mads Bruun Larsen på mads@zip-it.agency / 51 21 55 81.

content-loader
content-loader
content-loader