Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Medarbejderne hos Quorning Boats foran den seneste Dragonfly 28, der nu er bygget i ti år. Til højre står direktør Jens Quorning. PR-fotos
Kort Nyt
Kort Nyt

Nu er der solgt 200 Dragonfly 28 fra Quorning Boats

Quorning Boats i Skærbæk når endnu en milepæl i deres over 50-årige historie, da trimaran nummer 200 i den populære Dragonfly 28-serie blev sendt afsted til Estland. I den nyeste performance-version er båden indrettet med et lyst og let elm-interiør. Se fotoserie.

Af Troels Lykke |

For ti år siden blev båd nr. ét lanceret i Skærbæk, og blot fem år efter, i 2014, blev Dragonfly 28 nr. 100 søsat og fejret.

Selvom Dragonfly 28 ikke er den største båd i Dragonfly-serien, er den formentlig den mest sofistikerede trimaran, som Quorning Boats har designet og bygget. Jens Quorning beskriver selv båden som en ”schweizerkniv” – med dens enestående swing-wing-system og multifunktionelle sejlegenskaber.

Lyst og let elm-interiør

Båd nummer 200 i den nyeste performance-version er indrettet med et lyst og let elm-interiør.

- Dragonfly 28 Performance løfter sejlglæden til et højere niveau. Dette kan opleves ved et besøg i Skærbæk Marina, hvor værftets tre demobåde ligger - kun fem minutter fra værftet, fortæller direktør Jens Quorning.

Åbent værft i juni

Den 15. juni fra kl. 10-16 holder Quorning Boats Åbent Hus, hvor man kan tilmelde sig en prøvesejlads og en rundvisning på værftet. 

Priser på Dragonfly 28 med moms, eks. værft:

DRAGONFLY 28 TOURING - SAIL AWAY EUR 145.300

DRAGONFLY 28 SPORT - SAIL AWAY EUR 161.300

DRAGONFLY 28 PERFORMANCE - SAIL AWAY EUR 171.900

content-loader
content-loader
content-loader