Gå til hoved-indhold
Udstyr
Poleringsprodukterne er blevet lidt mere flydende og rækker til flere kvadratmeter. PR-foto

Renskibs 3 i 1-produkt er nu også til polermaskine

Renskibs 3 i 1-produkt, R-150 Power-Polish, er blevet mere flydende og kan nu også anvendes sammen med en polermaskine, fortæller Martin Walter Massenberg, der viser nye produkter frem på Boat Show i Fredericia i næste uge.

Af Troels lykke |

Igennem de sidste tre år har Renskib arbejdet målrettet med at forbedre produkterne, igen uden farlige kemiske ingredienser. 

- Som bådejer i 2019 vil man jo ikke arbejde med bådplejeprodukter, som skader dig selv og miljøet, fortæller Martin Walter Massenberg fra Renskib.dk i Slagelse i en mail til minbaad.dk.

Ifølge firmaet vil bådejeren opleve en øget effektivitet og brugervenlighed.

- Poleringsprodukterne er blevet lidt mere flydende og rækker til flere kvadratmeter. De er blevet mere økonomiske og dermed nok de billigste på markedet, mener Martin Walter Massenberg.

Nyt 3 i 1 produkt er forandret

Renskibs 3 i 1-produkt, R-150 Power-Polish, er det produkt, som har gennemgået den største forandring. Den er blevet meget mere flydende og kan nu også anvendes sammen med en polermaskine, hvor den før kun var til at bearbejde med håndkraft. 

For dem, som ikke har kendskab til Renskib-produkterne og føler sig trygge ved at benytte deres egne systemer, er R-110 Gel-Coat Cleaner og R-140 Shampoo værd at kigge nærmere på.

- De er særdeles velegnede til at kombinere med andre systemer og et godt bud på to produkter for dem, som vil starte med Renskib-produkterne for stille og roligt at træde ind i deres univers. For eksempel vil bådejeren ved bare at bruge deres R-140 Shampoo opleve, at vedligeholdelsen af båden vil være en fornøjelse, gang på gang, forklarer Martin Walter Massenberg.

Den nye emballage vil være let at kende med hvide flasker og røde låg samt deres etiketter som symboliserer “red and white, danish dynamite”. 

Fire ting er vigtige

Når Renskib udvikler deres produkter, bliver der lagt meget vægt på fire ting.

- Sikkerhed, miljø, effektivitet  og brugervenlighed. Under arbejdet med at forfine produkterne stiller Renskib høje krav, når det gælder sikkerhed og miljø. Samtidig må de ikke gå på kompromis med effektivitet og brugervenlighed, forklarer Martin Walter Massenberg.

content-loader
content-loader
content-loader