Gå til hoved-indhold
Udstyr
Ny polish fra Renskib.

Ny polish og shampoo fra Renskib

Renskib lancerer Power Polish R-150, der rengør, polerer og forsegler på en gang. Også en ny Shampoo R-140RTU sælges.

Af Troels Lykke |

Efterspørgslen er kommet fra ungdomskapsejlere, deres forældre og ”crew members” på lidt større kapsejlads både. Produkterne kan naturligvis også bruges af alle andre lystbådejere, fortæller Renskib fra Slagelse til minbaad.dk

Ønsket var at produkterne skulle være ekstremt nemme at bruge og have stor effektivitet. Så var man villig til, at gå på kompromis mht. den store holdbarhed som ellers kendetegner de andre produkter i Renskib-serien, forklarer Renskib, der fortæller videre:

Vigtigt var det at produkterne lever op til Renskib-konceptet i forhold til miljøvenlige og sundhedsvenlige produkter. Resultatet er at Renskib nu er klar til at lancere to nye produkter.

Sådan ser R-150 Power Polish ud.

Der er tale om et produkt som hurtigt og effektivt rengør, polerer og forsegler på én gang. Produktet er udviklet til brug på mindre flader, uden at der er brug for maskiner. Navnet er derfor blevet, Power Polish.

Power Polish er et 3 i 1 produkt, specielt udviklet til flader som kræver hurtig og effektiv behandling.

Power Polish er særlig egnet til joller, katamaraner og ribs/gummibåde lavet af hypalon. Men også hynder lavet af sky-læder og fendere kan blive som ny. R-150 Power Polish giver hurtigt og effektivt en glat overflade, en dyb glans og forsegling mod UV stråling og smudspåvirkninger.

Sådan ser R-140 RTU Shampoo RTU ud

Shampoo RTU (Ready To Use) er Renskibs populære Shampoo i en "klar til brug" flaske.

For at sikre en let tilgængelig vask og rengøring af bådens ydre, har Renskib udvilket denne "klar til brug" flaske.

Bådejeren har dermed altid en blanding med Shampoo klar, når båden i løbet af sæsonen skal vaskes og plejes. Produktet passer perfekt til Renskibs miljøvenlige vaskekoncept: ”waterless, spray on, wipe off”.

Efterfølgende kan sprayflasken genbruges og det er muligt selv at blande R-140 Shampoo med vand. Endnu et punkt hvor Renskib sætter miljøvenlighed i fokus.

 

content-loader
content-loader
content-loader