Gå til hoved-indhold
Havne
Betalte havnepenge gælder for begge havne. I Inderhavnen er der etableret ny toiletbygning og der er lagt el og vand ind til havnepladserne. PR-foto
Havne

20 nye bådpladser tæt på Horsens gågade

Den gamle Inderhavn er igennem de sidste par år forvandlet til et rekreativt område med en hyggelig lille byhavn, blot et par minutters gang fra Horsens bymidte.  

Af Troels lykke |

Ønsker du at fortøje et stenkast fra Danmarks bredeste gågade, kan du fra i år lægge båden i en af de 20 nye pælepladser i Horsens Inderhavn.

Den gamle Inderhavn er nemlig forvandlet til et rekreativt område med en hyggelig lille byhavn, blot et par minutters gang fra Horsens bymidte, fortæller havneguiden.dk

Horsens er en af de største jyske byer og her finder du seværdigheder, spisesteder og et levende handelsliv.

Samme priser som i marinaen

Inderhavnen er tilknyttet Horsens Marina og priserne samt betingelserne er de samme som for marinaen. Betalte havnepenge gælder for begge havne. I Inderhavnen er der etableret ny toiletbygning og der er lagt el og vand ind til havnepladserne.

Havnefoged Peter Hermansen fra Horsens Marina glæder sig over at kunne tilbyde pladser tættere på bymidten.

- For os er det et fint tilbud til de sejlere, der fx skal proviantere og handle stort ind, for der er supermarkeder og masser af butikker inden for kort afstand. Og er man til oplevelser på land, kan Inderhavnen være et godt udgangspunkt for besøg i det østjyske, siger Peter Hermansen.

Læs mere om Horsens Marina og Inderhavnen her på havnens egen hjemmeside

Her kan du læse om Horsens Marina og faciliteter, priser m.m.

content-loader
content-loader
content-loader