Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Søren Dulong Andreasen fra Hellerup Sejlklub har tidligere vundet VM i 2013.

Europamester Søren Dulong Andreasen igen blandt favoritter til VM i Contender

Det bliver sejlet VM i Contender i Bretagne, nærmere bestemt Quiberon, i Frankrig fra d. 20.-26. juli. Der er syv danskere med og især Hellerup-sejler Søren Dulong Andreasen er blandt de danske sejlere, der kan komme på podiet, vurderer Contender-sejler fra Skovshoved Sejlklub

Af Troels lykke |

Der er mange favoritter til at vinde titlen. Skulle det blive blæsevejr i en uge, så må de store drenge som tyskeren Christoph Homeier, australieren Mark Bulka eller englænderen Simon Mussell nok betegnes som favoritterne. De to sidstnævnte har begge vundet et VM i blæsevejr Mark er forsvarende verdensmester., forklarer Contender-sejler Jon Møgelhøj fra Skovshoved Sejlklub.

Skulle det blive vind i den helt lette kategori så er den lille tysker Max Billerbeck svær at følge med. 

- Som dansker skal vi nok håbe på lidt blandet vejr i løbet af ugen, for Hellerup-sejleren Søren Dulong Andreasen er som regel med fremme i alt slags vejr og derfor plejer at vinde, hvis der er lidt af det hele, forklarer Jon Møgelhøj til minbaad.dk.

Søren Dulong Andreasen fra Hellerup Sejlklub har tidligere vundet VM i 2013, men var ude med en rygskade i hele 2017-sæsonen.

Det har dog ikke holdt ham tilbage, for efter han kom tilbage fra den skade har han vundet alt, han har sejlet - herunder DM og EM. 

Den syv danskere på deltagerlisten:

DEN 1 Søren Dulong Andreasen, Hellerup

DEN 56 Claus Litzinger, Kaløvig

DEN 2426 Søren Winther Hansen, Aarhus

DEN 2604 Solvej Trautner, Aarhus

DEN 2611 Thomas Hernø, Hellerup
DEN 6226 Frank Stigborg, Hellerup

DEN 2690 Carl Johan Jensen, Aarhus

content-loader
content-loader
content-loader