Gå til hoved-indhold
Store både
Luksusyachten fik sin verdenspremiere i Miami. Foto: Ferretti Group

Luksusyacht blev lanceret under festfyrværkeri i Miami

Det seneste skud på stammen fra luksus-brandet Riva fik en flot velkomst i hotte Miami i Florida. Store vinduer og et specialdesignet cockpit til amerikanere skal lokke millionærer ombord.

Af Sara Sulkjær |

Over 200 inviterede gæster så med, da sløret den 9. marts blev løftet for Rivas nye 90 fod lange yacht Argo i Miami.

En fornem event, der blev afholdt på det glamourøse Epic Marina Hotel and Zuma med et festfyrværkeri som stemningssættende supplement til champagnetalerne.

Det skriver Ferretti Group, der står bag luksusyachten, i en pressemeddelelse.

Panoramaudsigt

Den lidt over 28 meter lange yacht følger i kølvandet på storesøstrene Riva 100’ Corsaro og Riva 110’ Dolcevita, der blev lanceret i starten af 2018. 

Selvom den nye i flokken er flere fod kortere end de øvrige, står den ikke tilbage for sine forgængere og er blandt andet designet med panoramaudsigt fra dækket og store skrogvinduer:

- Alene synet af båden er en tryllebindende oplevelse. Når du er ombord, indser du, hvorfor Rivas nye flybridge-generation fortsat er i særklasse, fortæller Alberto Galassi, CEO i Ferretti Group, der ikke er bange for at rose nyskabelsen.

Særudgave til amerikanerne

Amerikanerne er første stop på vejen for den nye Riva-model, hvorfor værftet har designet et alternativt cockpit målrettet de amerikanske sejlere. 

En bar, to sæder, to sofaer samt et kaffebord af Paola Lenti kan de amerikanske millionærer således nyde ombord på yachten.

Læs mere om Riva 90' Argo her.

content-loader
content-loader
content-loader