Gå til hoved-indhold
Store både
Luksusyachten fik sin verdenspremiere i Miami. Foto: Ferretti Group

Luksusyacht blev lanceret under festfyrværkeri i Miami

Det seneste skud på stammen fra luksus-brandet Riva fik en flot velkomst i hotte Miami i Florida. Store vinduer og et specialdesignet cockpit til amerikanere skal lokke millionærer ombord.

Af Sara Sulkjær |

Over 200 inviterede gæster så med, da sløret den 9. marts blev løftet for Rivas nye 90 fod lange yacht Argo i Miami.

En fornem event, der blev afholdt på det glamourøse Epic Marina Hotel and Zuma med et festfyrværkeri som stemningssættende supplement til champagnetalerne.

Det skriver Ferretti Group, der står bag luksusyachten, i en pressemeddelelse.

Panoramaudsigt

Den lidt over 28 meter lange yacht følger i kølvandet på storesøstrene Riva 100’ Corsaro og Riva 110’ Dolcevita, der blev lanceret i starten af 2018. 

Selvom den nye i flokken er flere fod kortere end de øvrige, står den ikke tilbage for sine forgængere og er blandt andet designet med panoramaudsigt fra dækket og store skrogvinduer:

- Alene synet af båden er en tryllebindende oplevelse. Når du er ombord, indser du, hvorfor Rivas nye flybridge-generation fortsat er i særklasse, fortæller Alberto Galassi, CEO i Ferretti Group, der ikke er bange for at rose nyskabelsen.

Særudgave til amerikanerne

Amerikanerne er første stop på vejen for den nye Riva-model, hvorfor værftet har designet et alternativt cockpit målrettet de amerikanske sejlere. 

En bar, to sæder, to sofaer samt et kaffebord af Paola Lenti kan de amerikanske millionærer således nyde ombord på yachten.

Læs mere om Riva 90' Argo her.

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites