Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Peter Westfal er igen på holdet hos Elvstrøm Sails efter at have arbejdet for det blå-hvide North Sails i Herlev. PR-foto

Peter Westfal vender tilbage til Elvstrøm Sails

Det er ikke første gang, Peter Westfal træder ind ad døren på loftet i Aabenraa. Efter en årrække som sælger hos North Sails, flere års erfaring fra Nordic Mast og senest som partner i FurlerBoom, er sønderjyden nu tilbage hos den røde krone.

Af Troels lykke |

Peter Westfal arbejder nu med after-sales hos Elvstrøm Sails i Aabenraa og med salg og rådgivning i Syddanmark.

- Jeg er glad for at være tilbage i Elvstrøm Sails regi. Der sker rigtig meget spændende her, og jeg glæder mig til at bidrage til den yderligere styrkelse af Elvstrøm Sails' position på markedet, fortæller Peter Westfal, som allerede har godt fat i after-sales området.

20 års erfaring - han kender spillets regler

- Med mere end 20 års erfaring fra branchen, endda helt specifikt med sejl og trim, samt timevis af egen erfaring på en bred vifte af kapsejladsbaner, kender Peter spillets regler. Og kan på den måde hurtigt sætte sig i kundens sted. Og det er jo der, det hele starter, fortæller Niels Bjerregaard, CEO Elvstrøm Sails.

Direktøren tilføjer:

- Jeg er utroligt glad for at have fået Peter med på holdet. Peters mange års erfaring, holdning til kundeservice og behagelige personlighed er et fantastisk bidrag til vores team.
 

content-loader
content-loader
content-loader