Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses de danske Hobie Cat-sejlere: Katja Winterskov, Calle Hulthin Sørensen, Mikkel Stampe Nielsen, Daniel Bjørnholt Christensen, Nicklas Heide og Nicolaj Bjørnholt Christensen. Foto: Erik Olsen/ ‎Danish Hobie Class Association
Kapsejlads
Kapsejlads

Nicolaj Bjørnholt og Michelle Jensen fører VM i Hobie Cat 16

Sydfynske brødre klarer sig godt med gaster ved VM i Hobie Cat 16 ved South Seas Island Resort, der er på en lille ø ud for Florida. Daniel Bjørnholt og Clara er midt i stævnet nu på 6. plads mens Nicolaj Bjørnholt og Michelle Jensen er på 1. pladsen.

Af Troels lykke |

Hej alle, sådan skriver de danske sejlere, der er i varmen ud for Florida, hvor 252 Hobie Cat 16 sejler VM.

Efter 4 dage hvor vi vendte tidszonen og jetlaggen med minigolf og Escape rooms, ankom vi den 10/11. Til event-hotellet på det meget stille ø-resort Captiva. (se kort)

Vi er nu halvvejs igennem semifinalen, dog med meget få sejladser, vi har kun fået 3. Ud af 96 semifinalister ligger vi pt alle til at komme i finalen, som er top-56!

Mikkel og Emma 55, Calle og Katja 46, Nicklas og Emilie 18, Daniel og Clara 6 og Nicolaj og Michelle Jensen er på 1. pladsen!

Vi deler øen med de resterende VM-sejlere, en flok søkøer der har søgt til de varme vande i havnen og måske også alligatorer og slanger, som der er skiltet med overalt.

Sejler i giftig alge, der slår fisk ihjel

Ude på vandet sejler vi rundt i lidt af noget stads, der er en giftig alge, som har slået millioner af fisk ihjel, og som flyder rundt i overfladen.

Det er lidt ulækkert og lugter en del, og et par sejlere er også blevet syge. Når det så er sagt, så springer der hundredvis af delfiner rundt på banen og tæt på stranden, hvilket jo altid er en fornøjelse.

Høj stemning på event-hotel

Vi bor, laver mad og hygger sammen her på VMs event-hotel. Hvor sammenholdet og stemningen er høj, især med de flotte resultater som vi alle er stolte af at sejle hjem! 

https://hobieworlds.com/

 

content-loader
content-loader
content-loader