Gå til hoved-indhold
Udstyr
Søren Hansen, Kolding Marinecenter. Fotos: Troels Lykke
Udstyr
Allan Madsen, Aarhus Sea Shop
Udstyr
Henrik Nielsen, Columbus Marine.
Udstyr
Peter Helleskov, Palby Marine

Voxpop: De besøgende blev klogere på Boat Show

Vi taler her med to grossister og to forhandlere, der var med på Boat Show, hvor der var meget faglighed, men også meget salg. - Det er blevet mere moderne at holde ferie herhjemme og bruge sin båd, siger Peter Helleskov fra grossisten Palby Marine.

Af Troels lykke |

Voxpop fra Boat Show 2019:

Søren Hansen, sælger hos Kolding Marinecenter:

- Boat Show 2019 var med et godt salg, hvilket vil sige næsten status quo med udstillingen i 2017. Det var lidt bedre i år. Vi havde billigere varer på vores 150 kvadratmeter stand, end vi normalt har i butikken. Vi gav rabat på mellem 15 og 50 procent, vi havde købt et outlet-parti op, som vi kunne sælge til halv pris.

- Vi udstillede primært tøj, plejemidler og bundmaling. Men vi havde også et samarbejde med tyske Secumar, der mødte op fra fabrikken, noget der gjorde de besøgende klogere på oppustelige veste, hvor der er en stor udvikling.

Allan Madsen, Aarhus Sea Shop:

- Det var en forrygende første weekend, hvor vi lavede rigtig mange gode handler med glade kunder og sejlere fra hele landet. Især lørdag var en travl dag, hvor det til tider var svært at komme rundt og se på varerne på vores stand. 

- Vi måtte i flere tilfælde love kunder, at vi eftersender varer, som vi var løbet tør for på standen. Vi gav også store rabatter på udstillingen. I den anden weekend gik det også godt, vi havde mange på arbejde, og der var især travlhed om lørdagen.

Henrik Nielsen, Columbus Marine:

- Vi fik delt en masse kataloger ud og fik vist vores produkter frem. Vi ville vise, at vi satser på den gode kvalitet, og det tog kunderne godt imod.

- Kunderne vil gerne give ekstra for noget, som virker, som fx produkter fra Harken, Fusion og Spinlock. Vi er grossist og solgte ikke selv noget, men ville vise vores nyheder og gamle kendinge. 

Peter Helleskov, Palby Marine:

- Det var ekstraordinært positivt efter århundredes bedste sommer. Det har skabt ekstra stor efterspørgsel på alt, hvad der handler om fritid. Samtidig er det blevet mere moderne at holde ferie herhjemme og bruge sin båd.

- I min tid i marinebranchen har jeg ikke set så positive tendenser, hvilket skyldes kombinationen af godt vejr og god økonomi. Det er igen blevet moderne at sejle.

content-loader
content-loader
content-loader