Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Zoom8-sejlere klar til sejlads udfor Lundeborg. Foto: Oure
Kapsejlads
Kapsejlads

Mød OL-sejlere på Oure og træn med

Sejlerlandsholdet og Dansk Sejlunion holder hvert år topmøde på Skolerne i Oure i efterårsferien. Det er et møde, som både inspirerer og begejstrer, og som puster til kampgejsten hos danske sejlere, når der sejles udfor Lundeborg.

Af Troels lykke |

Den første del af ugen (lørdag til tirsdag) er tilegnet vækstlaget af unge sejlsportstalenter.

Her vil tidligere landstræner, Ditte Juul Kristensen, stå i spidsen for sejlerne på Oure SejlCamp, som finder sted i Lundeborg Havn. 

Sejlercampen er landets største i forhold til mængden af både og bådtyper, og det er en event, der samler sejlere fra hele Danmark. Det bliver fire dage med god stemning, vind i sejlene og 115 glade og seje sejlerbørn, fortæller Oure til bådpressen.

Onsdag møder sejlerlandsholdet op

Onsdag til søndag rykker sejlerlandsholdet ind på Skolerne i Oure til træningslejr. Lørdag aften går tæppet for Danish Sailing Awards

Her er det muligt at møde trænere, specialister og de danske sejlsportsstjerner, som kæmper om at kommer til OL i Japan 2020, blandt andre Anne-Marie Rindom, europa- og verdensmester i Laser Radial og netop nomineret til World Sailor of the Year 2019.

Man kan også møde Nacra 17-sejlerne Lin Ea Cenholt Christiansen og Christian Peter Lübeck, der ved verdensmesterskabet i Århus i 2018 opnåede at kvalificere en dansk Nacra 17 til OL 2020. Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby, der sejler sammen i 49er FX-klassen, er også i Lundeborg.

- Derudover har vi fornøjelsen af at have besøg af sportschef  Thomas Jakobsen og formanden for Dansk Sejlunion, Line Markert, som det selvfølgelig også er muligt at få en kommentar fra. Med andre ord er der al mulig grund til at sætte sejl og stikke kursen mod Oure i efterårsferien - vi glæder os til at møde dig, forklarer sejladsleder Jesper Henriksen fra Oure.

content-loader
content-loader
content-loader