Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

330 seje sejlere blev bedre på Oure - uden piveri

29er, Laser, Nacra, 49er-sejlere bl.a. arbejdede hårdt i fem dage. Oure-sejlere var imponeret over sejlerne. Efterskole-elev fra Oure Louise Andersen fortæller. Hele ugen deltog cirka 330 sejlere i flere klasser.

Af Troels Lykke |

Alle på efterskolen på Oure er hjemme på ferie, så vi har masser af plads, og sejlerlandsholdet (49er, 49erFX og Laser bl.a., red.) bruger jo selvfølgelig deres efterårsferie på mere tid på vandet, sådan fortæller Louise Andersen, elev på efterskolen.

I dag fik vi fra højskolen, lov til at følge landsholdets træning for en dag. Vi kom tidlig ud af køjerne og stod klar til morgengymnastik kl.07.00.

Efter en time med højt tempo, spiste vi morgenmad, kørte til havnen og deltog i skippermøde inden alle tog på vandet.

Fulgte fra trænerbåd

Jonathan og jeg, kom i trænerbåden for 29’ere, og fulgte tæt med på sidelinien, når banen blev sat, gode råd givet undervejs, og når de unge mennesker skulle have en debreef på kanten af båden.

Det var inspirerende og lærerigt at se disse unge determinerede sejlere og deres trænere.

29’ere sejles af et team på to sejlere mellem 14 og 18 år, som skal få kommunikationen til at spille, mens de arbejder hårdt for at sejle båden til dens yderste. Hårdt arbejde og ingen piveri.

Hatten af for ungdomssejlerne, og tak for en oplevelsesrig dag på vandet, fortæller Louise Andersen til minbaad.dk.

Artikel opdateret 23.10. kl. 6.48.

Her ses cirka 120 sejlere (har ikke talt) fra klasserne 29er, Laser, Nacra, surf og 49er bl.a. på Oure i uge 42. Før denne gruppe deltog 110 Optimister, Zoom8 og Laser 4.7 bl.a. Foto: Dansk Sejlunion

Se også præmieuddeling til Grand Prix-vindere i 2018

content-loader
content-loader
content-loader