Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

Næsten dansk ClubSwan 50 med Bekking og Dolmer tog VM-bronze på Mallorca

Verdens mest erfarne jordomsejler i Volvo Ocean Race, Bouwe Bekking fra Nordsjælland tog VM-bronze, med sin wingman Jens Dolmer og andre danske gaster, på den tyske ClubSwan50, Niramo. - Danske North Sails hjalp os, siger Bekking til minbaad.dk.

Af Troels lykke |

18 skrappe ClubSwan50-hold kæmpede udfor Palma de Mallorca, herunder den norske Kong Harald, der sluttede på en 15. plads i båden Fram, viser resultatlisten.

Bedre gik det for 56-årige Bouwe Bekking, der var taktiker på den tyske båd Niramo.

- Vi sluttede på en 3. plads ved VM og tog en andenplads i Nations Trophy med et tysk hold. Vores maskine sejlene kom fra North Sails i Danmark, som har gjort en del for at udvikle sejlene og for os, ud fra vores specielle ønsker, forklarer Bouwe Bekking i dag til minbaad.dk.

På den tyske båd Niramo var der en del danskere på båden, i en klasse, hvor der kun må være et vist antal prof-sejlere om bord.

Danskerne på båden, der tog bronze, talte ud over Bouwe Bekking også Jens Dolmer på pit, Torben Sloth på trim, Casper Nielsen som runner, Victor Skafte Holm som trimmer og  Axel Skafte Holm og Ulrik Andreasen var på fordækket.

Se fotos fra stævnet

content-loader
content-loader
content-loader