Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sessa Marine 42 er blevet solgt til Aarhus. Se den i Ishøj. PR-tegning

Sessa Marine - italiensk dekadence og elegance - se Sessa Marine 42 i Ishøj

På Copenhagen Boat Show udstiller Carver Yachts Scandinavia ApS udstiller 2 Sessa motoryachts. Begge modeller er med guld farvet metallic skrog og fyldt med italiensk charme og sans for godt design og materialevalg, lover importør.

Af Troels lykke |

Sessa Marine har bygget luksus yachts siden 1958, nogenlunde samtidig med at svenske Anita Ekberg blev berømt på en enkel scene i filmklassikeren "La Dolce Vita" ("Det søde liv").

Der hvor hun spontant hopper i det smaragdgrønne vand i fontæne på Piazza di Trevi i Rom, alene iført kropsnær sort kjole og løsthængende pels over sine nøgne skuldre, bærende på en hvid kattekilling, fortæller importør Niels Stielund i en pressemeddelelse.

Hvor er koblingen så mellem Anita Ekberg søde italienske liv og Sessa Marine? Koblingen er den italienske livsstil og med den elegance, hvorpå den udleves. Lækkert Italiensk design og udsøgte materialer er kendetegnet for Sessa i alle deres både.

På de 50 år har de produceret over 20.000 både, i et internationalt marked, der gennem årene har overskyet af mere en omgang finansiel uro. Hele vejen igennem har ledelsen hos Sessa Marine arbejdet ud fra filosofien:

”Godt design og gammelt godt håndværk” aldrig går helt af mode. Den filosofi gælder også i Danmark, hvor de 3 første eksemplarer af C38 og F42 er leveret.

På Copenhagen Boatshow udstiller Carver Yachts Scandinavia ApS udstiller 2 Sessa motoryachts. Begge modeller er med guld farvet metallic skrog og fyldt med italiensk charme og sans for godt design og materialevalg.

Nyheden Sessa F42 – første model F42 i Europa med Sessa`s nydesignede vindues partier. Hele Sessa designprofil ligger i disse vinduer som er formskåret til konstruktionen.

Sessa F42 er en 42 fods Flybridge model med 2 x Volvo Penta IPS 400. 2 kabiner, 2 badeværelser – begge med separat bruseniche.

Pantry med Miele ovn og masser af plads – i forlængelse af salonen med blandt andet et elektrisk styret pop-up TV. Udgang gennem store glasdøre til det overdækkede cockpit med nem adgang til den store lavprofil Flybridge.

Prisen er kr. 4.475.000, - på den udstillede Sessa F42. modelserien F42 starter fra kr. 3.975.000, -

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7_5_HCIzau4

Sessa C38 – demobåd til salg 

38 fods Coupe model med 2 x Volvo Penta D4 (2 x 300 hk) samt Joystick funktion og stort el-skydetag i glas. 2 kabiner samt badeværelse med separat bruse niche, lækkert køkken med kombi ovn og salon med TV.

Kæmpe stort og lyst cockpit med plads til 6-7 spisende gæster. Den agterste kabine har et suverænt lys indfald gennem de store vindues partier i begge sider. Herfra er udsigten formidabel – kun 40 cm. over vandoverfladen.

Sælges på messen med masser af udstyr og en besparelse på kr. 300.000,- (Normalpris kr. 3.330.000, -) Modelserien C38 starter fra kr. 2.750.000, -

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Im6cnoq1gLg&t=10s

KONTAKT: Niels Stielund, Adm. Direktør / CEO /+45 40 55 44 19

content-loader
content-loader
content-loader