Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Tempo Huset rummer ikke færre end 2.500 kvm indendørsareal lige ud til kajpladserne. PR-foto

Alle stande på Copenhagen Boat Show 2019 er solgt - 90 udstillere klar

Selv ikke en gummibåd kan være der. I hvert fald ikke, hvis der skal være luft i den. Copenhagen Boat Show, i Ishøj Havn melder alt udsolgt, både til vands, på land og i de store haller. Der ventes 20.000 gæster. Udstilling starter fredag 30. august.

Af Troels lykke |

­Startskuddet går fredag den 30. august kl. 10.00, når Ishøj Kommunes borgmester Ole Bjørstorp skyder festen i gang.

Frem til Søndag 1. september kl. 17.00 er der gratis adgang for publikum. Bag udstillingen står Tempo Huset og Danboat.

I dag er Copenhagen Boat Show, Øresundsregionens store og markante maritime udstillings-vindue, fortæller Copenhagen Boat Show til pressen. 

Alle de store mærker er repræsenteret, lystbåde, motorbåde, tilbehør og maritim påklædning.

”Der bliver nok at kigge på”, meddeler Kim, Henrik, Stewart, Jørgen og Gert fra Tempo Huset, der står bag udstillingen.

Klar hvis der kommer regn

Tempo Huset rummer ikke færre end 2.500 kvm indendørsareal lige ud til kajpladserne.

Her finder publikum alt fra påhængsmotorer, maritim elektronik og sejlertøj. Til den ihærdige gæst, vil der også kunne findes flere gode tilbud. I vandet ligger der sejl og motorbåde i alle størrelser.

I alt møder publikum mere end 90 udstillere og et righoldigt underholdningsprogram. Både lørdag og søndag er der ”Walk around” Harmonika & sang, festligt og fornøjeligt. Lørdag kl. 15.00 udløses spændingen, om hvem der skal modtage Danboat prisen i år.

Restaurant Address leverer lækkerier

Når sulten melder sig, er redningen nær. Holdet bag Restaurant Address fra Tuborg Havn, er sejlet sydover syd over rundt om København, til Ishøj Havn og åbner deres boats show pop up restaurant, og alle sejlere er velkomne.

Du kan sejle til Copenhagen Boat Show, men du er også tæt på offentlig transport og fri parkering. For de besøgende på Copenhagen Boat show, så er det ikke kun al det maritime udstyr der trækker.

Stemning trækker også

Det er også stemningen og de fine rammer for hele udstillingen som Ishøj Havn giver. Ishøj Havn er kendt som Danmarks bådmekka, i naturskønne omgivelser, med et hyggeligt sejlermiljø.

Sommerens mange oplevelser til søs og ude i havnene bliver her udvekslet blandt gode sejlervenner. Udstillingen kommer nok til at lægge rum til mere end en god røverhistorie, Der forventes omkring 20.000 gæster.

content-loader
content-loader
content-loader