Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Intro-aftenen vil byde på sejlads ud for Rudkøbing Havn. Foto: Søren Stidsholt Nielsen.

Rudkøbing inviterer til intro-aften for uøvede sejlere og landkrabber

Rudkøbing Sejlklub har skudt sæsonen i gang og spiller nu ud med et tilbud til både mindre øvede klubmedlemmer og alle andre med mod på at prøve kræfter med lystsejlads. En intro-aften i farvandet ud for Rudkøbing, hvor klubbens egne medlemmer er instruktører.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Den 27. maj inviterer Rudkøbing Sejlklub interesserede til en intro-aften.

- Vi vil gerne skabe mest mulig tryghed for vore medlemmer og give de mindre øvede instruktion i at håndtere de praktiske ting om bord. Vi tænker blandt andet på ægtepar, hvor det ofte kun typisk er den ene, der "sejler båden", siger klubformand Finn Birger Hansen.

Alle er velkomne

Samtidig med det nye tilbud til medlemmerne inviteres alle andre med mod på sejlads med på en aftentur ud i farvandet ved Rudkøbing.

- Hvis man overvejer at købe eller at leje en båd, er det her en god mulighed for at prøve, om lystsejlads er noget, siger Finn Birger Hansen.

Sejlklubbens nye tilbud er udsprunget af et forslag fra medlemmerne. Den nye aktivitet indledes med en intro-aften mandag den 27. maj i klubhuset. Alle, medlemmer eller ej, er velkomne, og det er gratis.

Efter intro-aften fortsættes på vandet med en ugentlig praktisk sejlads de næste tre-fire uger. Sejladsen foregår i klubmedlemmernes både. Erfarne, lokale sejlere fungerer som instruktører.

Der er ingen tilmelding, bare mød op klokken 19.00 den 27. maj, lyder det fra klubben.

content-loader
content-loader
content-loader