Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det var unge sejlere der tog top tre ved 2. divisions stævnet i Skive. Foto: Frederik Sivertsen.

Unge sejlere på toppen af podiet ved 2. divisionsstævne i Skive

Youngsters er tilbage på podiet til Sejlsportsligaens 2. divisions tredje stævne i Skive, og denne gang med et godt forspring ned til nummer 2 og 3 der endte á point. Det var unge sejlere der tog alle tre podiepladser, i det ellers hårde vejr som gav flere besætninger udfordringer.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Sejlerne har over weekenden prøvet lidt af hvert, og de har været udfordret. Gennemsnitsalderen er nedadgående i Sejlsportsligaen, godt hjulpet på vej af særligt 2. division, hvor gennemsnitsalderen nu er godt under 30 år for første gang i flere år.

Skive tilbage som værter

Sejlsportsligaen lagde i weekenden vejen forbi Skive, sidst klubben var vært, var i 2015. Der blev dengang også sejlet lige foran molen, hvor publikum havde rig mulighed for at følge sejladserne. 

Vejret der bød på hård vind og uanede mængder af regn holdt dog de fleste interesserede på afstand, men det ændrede ikke på den gode stemning blandt sejlerne.

Youngsters havde fart på

Lørdagens første sejladser foregik i hård vind og regn, der fik telte til at blæse væk, mens eftermiddagen bød på sol og mildere forhold for sejlerne. Dagen endte med sol og noget nær perfekte sejladsforhold. 

Youngsters TWO viste at de kan sejle i hårdt vejr, da de loggede hurtigste fart på 16 knob, og det var fire drenge med store smil der kunne stille sig øverst på podiet.

Der blev sejlet 7 fights, på trods af at flere af holdene var udfordret med forskellige udskiftninger undervejs, blandt andet Middelfart og WOW.

Taarbæk Tigers gør imponerende entre

De unge tigers fra Taarbæk endte lørdag på 1. pladsen, stærkt forfulgt af Youngsters TWO som havde mange prikker og en enkelt 5. plads, som kostede dem dyrt. Taarbærk Tigers og Youngsters TWO havde på det tidspunkt begge kun lavet 1.- og 2. pladser.

Mens Youngsters holder alle har sejlet med i Sejlsportsligaen før, er det anderledes med Tigers, der er midt i deres første sæson. Søndagens sejladser skulle vise sig at bytte lidt på stillingen i toppen.

Et ungt Sletten Team på podiet

Sletten SAILING Team lå lige bag top 3 før søndagens sejladser. På sidstedagen fik de kæmpet sig flot op og kunne vippe lørdagens 3. plads af pinden. Selvom de fik et par 3. pladser, var det alligevel nok til at ende á point med 2. pladsen.

Se hele resultatlisten her.

content-loader
content-loader
content-loader