Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Lin Cenholt og Christian Peter Lübeck har gjort det godt og kan slutte på en samlet 6. plads. Foto: Sailing Energy

OL-sportschef: En sløj dansk generalprøve i Japan

I en kommentar fra Japan kalder sportschef Thomas Jacobsen det for en "sløj generalprøve, hvor vi er kommet for sent i gang med at sejle rigtig kapsejlads." Bedste danskere er Ida og Marie i 49erFX. De kan slutte på en 5. plads.

Af Troels lykke |

Testevent'en nærmer sig afslutningen. Onsdag og torsdag sejles Medal Races og de sidste fleetsejladser i enkelte klasser, forklarer Dansk Sejlunion på www.facebook.com/Sejlerlandsholdet

Set med danske øjne har stævnet resultatmæssigt været en blandet omgang - med pil nedad.

En sløj generalprøve

 I en kort kommentar fra Japan kalder sportschef Thomas Jacobsen det for en "sløj generalprøve, hvor vi er kommet for sent i gang med at sejle rigtig kapsejlads." 

BEDST placerede danske båd er fortsat 49erFX Ida og Marie - der går ind til FX-klassens Medal Race onsdag fra en 6. plads - efter 17,3,10 tirsdag.. I bedste fald kan de nå 5. pladsen.

Nacra 17 kan nå 6. plads

I Nacra 17 leverede Cenholt/Lübeck Sailing deres hidtil bedste ved stævnet med en 3,2,7-serie. Trods feltets topscore på dagen, så avancerer Lin og C.P. blot en enkelt plads - fra 9 til 8 samlet. En 6. plads er højest opnåelige slutplacering for de danske EM-bronzevindere.

Desværre ikke noget Medal Race for 49er team Niko & Smil - Fullsails4life.De slutter som 12'er i hos 49erne - efter UFD,12,9 tirsdag.

Deres tyvstart i første sejlads bringer en tung 21'er fra tidligere i spil - og medvirker til at sende dem fra 8 til 12 i tabellen og dermed ud af Medal Race.

Rindom kan nå Medal Race

I Laser Radial kæmper Anne-Marie Rindom til OL fortsat med at finde det niveau, der hidtil i år har skaffet hende både VM- og EM-guld.

Med 21,11 i sejladserne tirsdag ligger hun samlet 11'er - men har stadig to fleetsejladser onsdag, hvor hun kan sejle sig ind i Medal Race..

I RS:X (K) slutter Windsurfer Laerke Buhl-Hansen på en 15. plads ved testevent'en - efter 4,13,17 tirsdag.

Se ALLE resultater fra Enoshima 
https://tokyo2020.org/…/s…/readysteadytokyo/sailing/results/

content-loader
content-loader
content-loader