Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Denne Bianca 420 har krydset Atlanterhavet, men er i god form, lover sælgerne.

Cilles Bianca 420 til salg på mitbaadmarked.dk - nu også åben båd

Helt gratis kan du lægge din båd eller udstyr til salg på mitbaadmarked.dk, der har fået et gevaldigt løft. Her kan læse om Cille og Christians Bianca 420, som de har krydset Altanten i med familien fra København. Søndag 25. august er der åben båd.

Af Troels lykke |

- Vi har sat vores Bianca 420 til salg og vil meget gerne vise hende frem til interesserede. Derfor holder vi åbent hus ombord på S/Y Johanna på søndag den 25.august kl 12-14. Her kan du komme ombord, snakke med skipper og stille alle de tekniske spørgsmål, som du kan finde på, fortæller langturssejler og minbaad.dk-blogger Cille Bindslev og hendes mand Christian Rosentoft.

Bianca 420eren Johanna er bygget i 1989, er designet med vingekøl og stikker derfor kun 1,65. Du kan finde båden og os i Svanemøllen Havn plads 652. 

Klar til nye eventyr

- Det er dansk klassiker af højeste kvalitet. Yderst velsejlende og kan sejles singlehanded. Nu er vi hjemme fra vores eventyr og S/Y Johanna er klar til en ny familie og nye eventyr. Vi er nr. 2 ejere af båden siden hun blev bygget i 1989. Båden er løbende vedligeholdt og opgraderet gennem årene. Båden har vingekøl og lav dybgang (1,6). Alle kabler og instrumenter blev skiftet i 2015 efter at være blevet ramt af lyn. Udført professionelt af forsikringen, fortæller Cille Bindslev.

Se båden her: https://mitbaadmarked.dk/annonce/bianca-420-417

content-loader
content-loader
content-loader