Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

Høgh-Christensen taler om dansk GPSail-serie og sejlads i Københavns Havn

Seilmagasinet har et længere interview med en meget åben Jonas Høgh-Christensen, der fortæller om kontrakten med Rockwool. Og om ekstrem dyr simulator i London, hvor de har 'væltet' 50 gange. Høghen fortæller også om sejlads i Københavns Havn.

Af Troels lykke |

Jonas Høgh-Christensen er firdobbelt olympisk deltager i finnjolle-klassen (2004-16) – hvor han vandt sølv i 2012 – samt femdobbelt VM-medaljevinder.

Hans erhvervsmæssige baggrund tæller blandt andet syv år i Marketing, Commercial & Operations i underholdningsvirksomheden, Live Nation, og han er derudover medstifter af den globale platform for bådudlejning og oplevelser på havet, Boatflex.

Den danske båd bliver den syvende katamaran i SailGP og blev for nylig præsenteret i New Zealand af et testhold fra ligaen. F50-katamarentypen modtog i øvrigt i år prisen ’World Sailing’s 2019 Boat of the Year’.

Nicolai Sehested tager roret til et to-ugers træningsforløb i januar – hvor resten af holdet bliver endeligt offentliggjort. Det sker op til debuten i Sydney den 28. - 29. februar, hvor anden sæson skydes i gang.

Se interview i toppen med Jonas Høgh-Christensen.

sailgp.com/

content-loader
content-loader
content-loader