Gå til hoved-indhold
Småbåde
Hele fem Flipper-både har Siim med på udstillingen i Fredericia. Foto: Boat Show

Siim viser otte finske både på Boat Show - to Flipper-både har premiere

Silkeborg-virksomheden Siim Båd & Motor bringer finske småbåde til Danmark, når bådudstillingen åbner fredag. Flere Danmarkspremierer er på programmet.

Af Sara Sulkjær |

Siim Båd & Motor A/S fra Silkeborg er klar til at give fuld gas på 2019-udgaven, hvor firmaet kommer med et større setup.

- Vi satser på, at bådmessen i Fredericia skal være startskuddet til en fantastisk sæson. Vi har efter den gode sommer i 2018 købt stort ind, og vi glæder os enormt meget til at fremvise en bred vifte af det spændende udvalg i Fredericia, siger direktør Jacob Siim til boatshow.dk.

Danmarkspremiere på Flipper-både og Bayliner

En vifte, der blandt andet indeholder otte finskbyggede luksusbåde, hvoriblandt to Flipper-både får deres Danmarkspremiere på messen:

- Det er alle både, som egner sig perfekt til det danske marked, og som vi forventer os rigtig meget af. Det er finsk kvalitet, design og sejlegenskaber, når de er bedst, forklarer Jacob Siim til boatshow.dk.

Foruden de finske både er Siim Båd & Motor A/S repræsenteret på messens største stand, stand A-1108, med de populære Bayliner-både, blandt andet Danmarkspremieren Bayliner VR6 Cuddy samt bestselleren Bayliner VR5 Cuddy.

Også Quicksilver-bådene 755 Weekend, 755 Cruiser, 675 Cruiser samt 605 Sundeck og den prisstærke 505 Cabin vises på standen.

Danmarkspremiere leveres på messen

Silkeborg-virksomheden har desuden lige inden deadline fået accept på at kunne udstille Danmarkspremieren Linder 530 BR, som bliver leveret direkte på messen.

- Kort og godt har vi en motorbåd til stort set alle, og vi glæder os vanvittigt til messen, slutter en forventningsfuld Jacob Siim.

Finske både

På stand A-1212 vil Siim blandt andet præsentere de finske luksusbåde fra Aquador, Flipper og Bella:

Aquador 35 AQ (flagskibet fra Aquador fyldt med luksus og detaljer)
Aquador 27 HT
Flipper 900 ST (Danmarkspremiere)
Flipper 800 Dc (Danmarkspremiere)
Flipper 700 ST
Flipper 650 ST
Flipper 650 DC
Bella 620 C

Kilde: Boat Show

content-loader
content-loader
content-loader