Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Siden marts er der kommet fire splinternye kontorlokaler, ekstra opbevaringsplads og 40 sejl- og motorbåde i og uden for vinteropbevaringshallen. Foto: Troels Lykke

Gammel trælasthandel er forvandlet til bådopbevaring i Juelsminde

Stedfar Klaus Sørensen og stedsøn Tobias Lund råder over 2200 kvadratmeter indendørs opbevaringsplads på Tofteskovvej, få kilometer fra havnen i Juelsminde. Firmaet Jydsk Bådtransport og Bådhåndtering har sejl- og motorbåde i størrelser fra tre til 18 meter.

Af Troels lykke |

Jydsk Bådtransport og Bådhåndtering og Jydsk Marine og MC i Juelsminde, er to afdelinger under samme tag.

Og meget er der sket siden åbningen i marts, da direktøren og stedfaren til Tobias Lund, Klaus Sørensen, overtog lejemålet og flyttede firmabasen fra Jelling til Tofteskovvej i Juelsminde for at opbevare både og motorcykler fra i ind- og udland.

Siden marts er der blandt andet kommet fire splinternye kontorlokaler, ekstra opbevaringsplads og 40 sejl- og motorbåde i og uden for vinteropbevaringshallen, som bådejerne betaler for at have stående i ly for vintervejr og skvulpene saltvand.

Plads til større både

- Vi har faktisk ikke plads til flere af de store både, som det er lige nu, siger Tobias Lund til Vejle Amts Folkeblad

Stedfar og stedsøn råder over 2200 kvadratmeter indendørs opbevaringsplads på Tofteskovvej, som i øjeblikket huser sejl- og motorbåde i størrelser fra tre til 18 meter.

Små 10.000 kr. for 10 meter 

En 10 meter båd, der er 2,5 meter bred koster fx 9.800 kr. at opbevare fra efterår til forår, erfarer motorbaadsnyt.dk.

I den pris er optagning og isætning i Juelsminde Havn og transport til og fra hallen. I prisen er også brug af højtrykspuler med 80 grader varmt vand. El, hvis du bruger det, koster ekstra. 

Firmaet har ifølge avisen planer om at udvide med en ny hal. Allerede i år har firmaet i Juelsminde måtte leje ekstra plads til de mange både.

Kilde. Vejle Amts Folkeblad

content-loader
content-loader
content-loader