Gå til hoved-indhold
Udstyr
Med nye produkter trylles yderligere opbevaringsplads let frem om læ og i cockpittet.

Skab mere plads ombord - tre enkle produkter hjælper på vej

Et opryddeligt cockpit og en rengjort salon kan synes som et uopnåeligt mål, når hele familien går ombord på sommerturen. Med enkle og prisbillige løsninger skabes dog hurtigt ny opbevaringsplads ombord. Minbaad.dk viser tre Biltema-produkter.

Af Sara Sulkjær |

Værktøj, sko, snacks og skøder. Elementer, der alle er en fast bestanddel af enhver sejlers sommertur - og elementer, der ikke sjældent ender i ét stort samsurium i bådens cockpit eller salon. 

For når kistebænkene er fyldte, og skabene kun vanskeligt lukkes i, må resten af bådens begrænsede plads anvendes - ikke altid med et opryddeligt udtryk til følge.

At fremtrylle mest muligt opbevaringsplads ombord er en tilbagevendende udfordring for den inkarnerede sejler, der gerne tager familie og venner på weekend- og ferieture. En magisk kunst, som Biltema med disse tre produkter gerne stryger sit tryllestøv over:

Hængende opbevaring - 59,90 kr.

Med seks lommer hængende på skottet kan sko, sandaler og klipklapper let gemmes væk, således at dørken atter bliver farbar. Tilmed forbliver fodtøjet let tilgengængeligt og kan hurtigt hentes frem, når toilettet eller den lokale købmand skal besøges. 

Kroge til ophænging medfølger, men lommerne kan også skrues direkte fast på skottet. Med et mål på 33 x 128 cm kan produktet købes for 59,90 kr. hos Biltema her.

----------

Opbevaringslomme - 79,90 kr. 

En ægte klassiker. Den enkle lomme ses ofte i cockpittet på diverse både, hvor den bliver hjemsted for såvel børnenes legetøjsbiler som svensknøgle, sejlerhandsker og müslibarer.

Lommens kant, der måler 19 x 38 cm, er produceret i gummi, mens selve nettet er i polyester. Det er muligt at købe opbevaringslommen for 79,90 kr. hos Biltema her.

----------

Faldpose - 219,00 kr.

Med en pose til fald og skøder indfanges store og små fødder langt sjældnere i det farverige og ofte viltre tovværk i cockpittets bund. Smarte sugekopper imødekommer behovet for at skrue hul i selve båden, når den 37 x 32 x 18 cm store pose monteres.

Faldposen kan købes for 219,00 kroner og er en del af et større opbevaringssystem fra Biltema. Læs mere her.

content-loader
content-loader
content-loader