Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Mon ikke der sejles bagbord rundt om Fyn. PR-foto

Følg med i Palby Fyn Cup online med TracTrac og YouTube

Fredag den 24. maj går det løs - helt præcis fredag kl. 11.00 går den første start fra Bogense til årets Palby Fyn Cup. Lige nu er 321 både tilmeldt sejladsen. Du kan stadig nå at tilmelde dig sejladsen frem til torsdag den 23. maj kl. 12.

Af Troels Lykke |

Tilmeldingerne tikker stadig ind hos Bogense Sejlklub, og i skrivende stund er vi oppe på 321 tilmeldte både til Palby Fyn Cup. Trehundrede-en-og-tyve både med besætning er altså klar til at få én på opleveren over den kommende weekend.

Vejrprognoserne peger lige nu på et par næsten tørre dage med delvis sol, dagtemperaturer omkring 14 grader og en jævn vind (6-7 m/s) fra vest.

Følg med i Palby Fyn Cup 2019

- Igen i år bliver der løbende lagt videooptagelser fra sejladsen ud på Palby Fyn Cups YouTube-kanal, så du kan følge udviklingen og mærke stemningen, fortæller Christina Rosenkvist fra Palby Marine i Kolding.

Der vil samtidig blive kommenteret på begivenhederne, så du hele tiden holdes opdateret om sejladsen, hvor den erfarne matchrace-sejler Niels Kinch speaker.

Link: www.youtube.com/channel/UC3j5wDgLiXOyewgAmkIpspQ/videos

Live-tracking af alle både

Alle både har en tracker ombord. Det betyder, at alle har mulighed for at følge med i, hvor de enkelte både er placeret i forhold til hinanden. Placeringen vises smart på et kort, hvilket gør det sjovt og spændende at følge med i.

Link: https://club.tractrac.com/viewer/index.php?target=https://em.club.tractrac.com/events/ed4f36e0-4cae-0137-e1c1-60a44ce903c3/races/71de2060-41a8-0136-397c-60a44ce903c3.json

Tilmelding til kan foretages her.

content-loader
content-loader
content-loader