Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

4 - 7 m/sek. til kæmpe felt i Palby Fyn Cup - styrbord rundt

Cirka 1500 sejlere er i vældigt humør med fadøl og sejlersnak, erfarer minbaad.dk, der var på kajen i dag i Bogense. Vi mødte også stævneleder Poul Erik Nielsen, der forklarer om fremgang.

Af Troels Lykke |

Stævneleder i Palby Fyn Cup Poul Erik Nielsen sejler selv med i X-99-klassen i det 29. Palby Fyn Cup. Hele 24 X-99ere stiller op. Foto og video: Troels Lykke

Søren Pedersen og Morten Galskov på Luffe 37 fra Juelsminde Sejlklub. Båden har fået nyt dæk til 100.000 kroner. I alt er båden blev renoveret for 200.000 kroner, forklarer skipper Søren Pedersen, der har fået sin tidligere skipper, dansk Luffe 37 mester, Morten Galskov som gast.

Der var fadølsanlæg på denne X-562, fortalte en Rungsted-sejler. Vi mødte mange festlige sejlere, der havde haft en super transporttur til Bogense. Der ventes østlig vind til starten og vi forventer at stævneleder sørger for en spilerstart mod Lillebælt først.

Der blev grint en del på kajen i den gamle havn i Bogense.

Morten Galskov, tv., er gast på Søren Pedersens Luffe 37er. Der er fem Luffe 37ere til start. - Tidligere var vi helt op til 16 Luffe 37ere her i den gamle havn før start, fortalte Galskov, der sover på hotel i nat. Skipperen har nemlig taget forkahytten. Og det var ikke danskvand, der var i plastickrusene.

content-loader
content-loader
content-loader