Quantcast
Gå til hoved-indhold
Udstyr
Marinetorvet er klar. Til venstre ses butikschef i Haslev, Kim Hansen, der er er ekspert autopiloter, der godt kan drille. Ved siden af står Kim Elmegaard, der er bredt funderet indenfor al bådudstyr. PR-foto

Black Friday hos Marinetorvet er med gode råd fra Garmins ekspert

Hos Marinetorvet sætter man alle sejl til for at rådgive bedst muligt om de mange tilbud. Derfor kommer Garmins marineekspert Søren Vesth fredag den 29. november og svarer på spørgsmål i Haslev på Midtsjælland.

Af Troels lykke |

Ingen tvivl om at Black Friday byder på mange gode tilbud til båden – men hvordan kan man nu være sikker på at nyanskaffelsen også er den rigtige?

Hos Marinetorvet sætter man alle sejl til for at rådgive bedst muligt om de mange tilbud

- Specielt når det drejer sig om ny elektronik til båden, kan der være mange faldgruber; hvilken søkortplotter, autopilot eller instrument er det rigtige til mit behov, og hvordan passer det ind med det øvrige udstyr i båden, forklarer Jens Juul fra Marinetorvet til minbaad.dk.

Butik i Haslev og på Amager

Hos Marinetorvet - med to butikker på Sjælland, en på Amager og landsdækkende netbutik - har man netop derfor skruet skruet ekstra op for råd og vejledning til Black Friday.

 ”Når man som os satser på elektronik til båden, så er det bare et ”must” at der medfølger den rette vejledning”.

Hvis man fredag den 29. november lægger vejen forbi Marinetorvets butik i Haslev på Midtsjælland, finder man ikke blot Danmarks største udstilling med marineelektronik, men man møder også Garmins marineekspert Søren Vesth som dagen igennem står klar til at svare på spørgsmål.

Ved telefonerne sidder der erfarne ekspedienter klar og i butikken på Amager er der indkaldt ekstra personale.

Læs mere om Black Friday på Marinetorvets hjemmeside eller Facebook-side.

content-loader
content-loader
content-loader