Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Ny Volvo 60. PR-foto
Kort Nyt
Fra venstre Kim Hansen og Henrik Jørgensen fre Tempohuset bekræfter aftalen med Volvo Cars Danmark med Peter Birkbo & Lars Maagaard. PR-foto

Volvo viser nye modeller frem ved Copenhagen Boat Show

Tempohuset i Ishøj og Volvo Danmark har landet en to årig aftale til Copenhagen Boat Show den 30 augugust til 1.september 2019.

Af Troels lykke |

Det går snart løs med cirka 20.000 gæster i Ishøj havn i weekenden 30. august til d. 1. september, hvor Copenhagen Boat Show 2019 bliver afholdt.

"Vi er glade for at Volvo Danmark er med ombord til vores bådudstilling, da Volvo og deres succes med de nye modeller passer rigtig godt i vores segment. Volvo´s tilstedeværelser vil helt klart løfte niveauet til Copnhagen Boat Show og de er en meget velegnet partner i fremtiden for os, fortæller Henrik Jørgensen og Kim Hansen fra Tempohuset.

Volvo vil udstille deres nyeste modeller på broerne og der er reserveret V.I P. parkering til deres kunder.

"Store sejlbåde og lækre yachts passer godt ind vores premium segment og vi tager selvfølgelig vores nyeste modeller med derned," forklarer Peter Birkbo fra Volvo Danmark i en pressemeddelelse.

VIP-behandling

Volvos  kunder får særlig behandling.

- Som sponsor til denne kæmpe flydende bådudstilling, har vi fornøjelsen af at invitere dig og din familie til at besøge vores eksklusive VIP Pavillon. Her kan I nyde den særdeles gode udsigt over bådudstillingen og havet, og vi vil servere forfriskninger og en lille anretning. Du vil også have mulighed for at se de nyeste Volvo-modeller, og vi er naturligvis klar til at demonstrere bilerne og besvare dine spørgsmål. Din Volvo kan du nemt og gratis parkere ved indgangen, hvor du finder et eksklusivt Volvo parkeringsområde. Du kan nyde hele bådudstillingen fra de bedste omgivelser i vores VIP Pavillon, som er åben under hele showet, fortæller Peter Birkbo.

content-loader
content-loader
content-loader