Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De besøgende vil i havnebassinet kunne kigge nærmere på mere end 250 både. Foto: Copenhagen Boat Show

Udlandet skal få øjnene op for Copenhagen Boat Show i Ishøj

Med et internationalt klingende navn og solid markedsføring skal nye firmaer og besøgende lokkes til den tidligere Ishøj Flydende Bådudstilling. Flere udenlandske udstillere overvejer at booke standplads

Af Sara Sulkjær |

Ishøj Flydende Bådudstilling skal på de udenlandske sejleres verdenskort. Et ambitiøst ønske, der har fået udstillingens arrangører, Tempohuset og brancheforeningen Danboat, til at lade en international glans dale over den sjællandske messe:

- Det skal ganske enkelt gøre os udstillingsstærkere, hvilket gerne skulle betyde, at der kommer flere besøgende og mere at kigge på grundet de flere udenlandske udstillere, forklarer Henrik Jørgensen fra Tempohuset til Minbaad.dk.

Tre svenske udstillere klar

Blandt de tydeligste tiltag er en navneændring, der tilbage i december forvandlede udstillingens betegnelse til det internationale Copenhagen Boat Show.

- Kort sagt er det, fordi det klinger bedre i udlandet og på de sociale medier, understreger Jørgensen, der desuden fremhæver en solid og målrettet markedsføring i udlandet som solide hjørnesten i den internationale satsning.

En satsning, der allerede har båret frugt. 10-12 firmaer udenfor landets grænser overvejer i øjeblikket at booke en stand på havnen i Ishøj, mens tre svenske udstillere er et skridt foran og allerede har sikret sig en plads. 

I messeweekenden vil de besøgende således kunne møde Malmö-værftet Boatconsulent, ligesom de kan stifte bekendtskab med bådmægleren Narvark Marine samt systuen Kapell & Annat

120 stande solgt

Skal de tilbageværende udenlandske virksomheder vide sig sikre på en standplads, må telefonen dog snart i hånden og tilmeldingsblanketten afsendes.

Der er nemlig atter rift om pladserne ved Danmarks største bådudstilling, der tre måneder før åbningen har solgt over 120 stande, svarende til 80 procent af de udbudte. 

Det meste af bådbranchen vil dermed være på plads, når de besøgende gratis kan gå ombord på flotte X-både, dykke ned i udstyrsnyheder og jagte gode messetilbud på Ishøj Havn og i Tempohusets 2.200 kvadratmeter store hal:

- Vi satser på at runde de 20.000 besøgende i 2019. Flere sejlklubber arrangerer blandt andet fælles busture fra Jylland, så det tegner godt, påpeger Jørgensen, der sidste år kunne se hele 21.497 besøgende på udstillingsområdet.

Læs mere om Copenhagen Boat Show her.

content-loader
content-loader
content-loader