Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nicolai Sehested har været med i VOR ad to omgange. I 2014/15 på Team Vestas Wind og i 2017/2018 på Team Akzonobel. PR-foto.

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Af Maria Ravn Jürgensen |

I år kan Palby Fyn Cup afholde 30 års jubilæum, og når starten til 2019-udgaven af kapsejladsen går den 24. maj, bliver ingen mindre end pro-sejler Nicolai Sehested at finde på en af bådene.

Palby Fyn Cup giver nemlig én af de deltagende både muligheden for at få Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer.

To timer før start og de første tre timer efter starten vil Nicolai Sehested være på båden og komme med gode råd eller røverhistorier fra Volvo Ocean Race.

#palbyfyncup

For at deltage i konkurrencen skal man i løbet af torsdag den 24. maj tage et sjovt/flot billede af besætningen, uploade det til Facebook eller Instagram og bruge hashtagget #palbyfyncup på Instagram og tagge Palby Fyn Cup på billedet, hvis det ender på Facebook.

Vinderen bliver trukket fredag den 25. maj klokken 06.30, og annonceres på skippermødet.

Er du endnu ikke en af de 232 tilmeldte både til Palby Fyn Cup, kan du gøre det lige her.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites