Gå til hoved-indhold
Udstyr
Bo Lindegaard, tv., er ansvarlig for Liros-tovværk hos Columbus Marine og har arbejdet med det i over 25 år. Til venstre ses Henrik Nielsen, chef for Columbus Marine. Foto: Troels Lykke

Columbus Marine leverer nu Liros-tovværk som fx X-Yachts og Dragonfly bruger

- Liros er tysk kvalitet, det er som en Mercedes, det fungerer bare. Man laver tovværket ét sted i Tyskland med udvilkling, produktion, lager og logistik på samme matrikel, siger Henrik Nielsen, chef for grosisten Columbus Marine.

Af Troels lykke |

Liros Tovværk er oppe i den gode ende, et let og stærkt tovværk blandt andet.

- Vi kan levere certifikater om dokumenterbar brudstyrker og de leverer også til øvrig industri. Liros kommer fra en familieejet virksomhed i femte generation. De har produceret tovværk i 165 år i Tyskland. De er så anerkendte at X-Yachts, Dragonfly Selden, John Mast, Elvstrøm Sejl og North Sails bruger Liros, der har en markedsandel på 75 og 80 procent hos værfterne, siger Henik Nielsen, direktør for Columbus Marine A/S.

Columbus har stærke brand i forvejen

Liros ser frem til et samarbejde med den danske grossist.

- Columbus Marine har en stærk position på det danske marked, hvor de også har stærke brands som Spinlock, Wichard og Harken. Samtidig er kvalitet, kompetence og viden kodeord for os og Comlumbus Marine, siger Johnny Källman, CEO for LIROS Skandinavia AB i en pressemeddelelse.

Se her hvordan man kan arbejde med tovværket:

content-loader
content-loader
content-loader