Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sejlere i alle aldre mødes til Dragonfly Days. Foto: Dragonfly

45 Dragonfly-trimaraner fra hele verden samles i Skærbæk

Årets store event for Dragonfly-sejlerne venter i weekenden. Træning, hyggelig kapsejlads og sociale events og seminarer er på programmet. Nysgerrige er velkomne til at kigge forbi.

Af Sara Sulkjær |

Sproget er forskelligt, og farven på deres pas varierer - men ét har de til fælles: De er alle Dragonfly-ejere.

Dermed er rammen sat for en hyggelig weekend i Skærbæk ved Fredericia, når omkring 140 sejlere fra hele verden mødes til Dragonfly Days.

Trænere står klar

Her vil sejlerne torsdag og fredag kunne finpudse sejlegenskaberne på vandet under kyndig vejledning af kvalificerede Dragonfly-trænere.

Lørdag og søndag kulminerer træningen under en række hyggelige kapsejladser for de deltagende både og gæster, mens aftenen byder på sociale events på landjorden. 

Blandt andet vil sejlerne få mulighed for at besøge Elvstrøm Sails, ligesom årets store Dragonfly-gallamiddag venter lørdag aften.

Kig forbi

Det er ikke kun Dragonfly-ejerne, der er velkomne på havnen i Skærbæk. Også lokale og andre interesserede er velkomne til at kigge nærmere på de mange gæstesejlere:

- Team Dragonfly ser frem til nogle fantastiske dage i Skærbæk med hygge og socialt samvær med kunder fra hele verden, slutter det danske værft i en pressemeddelelse.

Læs mere om Dragonfly Days her.

content-loader
content-loader
content-loader