Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Måske en kommende modelbåds-sejler er gemt i denne lille fyr, der nøje fulgte motorbådene i bassinet i Hal C. Foto: Sara Sulkjær

Voxpop med sejlere efter Boat Shows første halvleg: Særlig atmosfære

Stemningen i Messe C rykker, mener flere besøgende, som Minbaad.dk har talt med. Unge og ældre går side om side i hallerne, hvor otteårige Emma blev skipper på egen båd i virtuel sejlads. På torsdag åbnes dørene igen til anden halvleg.

Af Sara Sulkjær |

Børn, unge og ældre. Singler, kærester og ægtepar. Diversiteten er stor på årets Boat Show, der fredag, lørdag og søndag havde besøg af 14.756 gæster fra hele landet. 

Gæster, der var med til at skabe en ganske særlig stemning i Messe C. Det fortæller en række besøgende, som Minbaad.dk har talt med.

Line (20) og Steffen Dahl Juncker (25):

- Går man op i at sejle, fiske eller noget helt tredje, er Boat Show interessant. Her er spændende nyheder indenfor alle interesseområder, hvor vi særligt har kigget nærmere på nyt fiskeudstyr, selvom tilbuddene efter vores mening dog kunne være en smule bedre.

- Men egentlig er det selve hyggen omkring messen, vi holder mest af. Vi har gjort det til en tradition at komme her og nyder selve oplevelsen og stemningen med familien.

----------

Emma (8), Mads (11), Lisbeth (42) og Lennart Damgaard (43), Kerteminde:

- Det er sjovt at være her, også for børnene. Emma er stor fan af den virtuelle sejlads på Hou Maritime Efterskoles stand, hvor man ved hjælp af et par briller kan få lov at styre en båd. 

- For Mads var det en større motorbåd, der tiltrak mest opmærksomhed. Derudover nyder vi at shoppe tilbud hos de forskellige udstyrsbutikker, hvorfra vi tager lidt bundmaling og et par redningsveste med tilbage til vores First 31.7.

----------

Inga Hansen (66) og Per Toustrup (64): 

- For os er det starten på sæsonen. Er man inkarneret, dansk sejler, er det her virkelig stedet. Boat Show er langt bedre end eksempelvis Hanseboot, hvor der er knap så meget service. 

- Her er en særlig spænding og atmosfære, og vi glæder os hvert år til at se nyhederne. Vi har blandt andet fundet et nyt TV til vores Bavaria 37, ligesom vi har mødt og snakket med flere bekendte. 

content-loader
content-loader
content-loader