Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sådan ser det nye klubhus ud i juli 2019. Foto: Troels Lykke

Nu er der to etager på klubhus i Svendborg Amatør Sejlklub

1. etage indeholder et stort fælleslokale med plads til små 100 gæster, fortæller Ole Ingemann, der står i spidsen for verdens største solosejlads, Silverrudder.

Af Troels lykke |

Kubben fik fire millioner kroner, som en donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

- Det betyder, at vi kan få et nyt klubhus. Vores gamle er bygget ad fire omgange og er ikke isoleret, så vi søgte fonden om tilskud, og det har vi så været så heldige, at de sagde ja til. Det er vi meget glade for. Ellers var det ikke blevet til noget, sagde klubbens formand Per Ingemann i februar 2018. Og nu er klubben færdig i denne sommer.

Svendborg Amatør Sejlklub blev stiftet i 1920, i dag står klubben bag verdens største singlehand-sejlads, Silverrudder, der sejles til september.

- Svendborg Amatør Sejlklub har et enfoldigt foreningsliv - det gamle hus blev brugt enormt meget - det nye hus forventes blive brugt endnu mere, fortæller Ole Ingemann fra den fynske sejlklub.

Og der er nu mere plads i klubben.

- Huset er nu i to plan, stueplan er altid er tilgængelig for klubbens medlemmer. Det er indrettet med møde-fælleslokale, bad og toiletfaciliteter samt et mindre køkken lige ud til stranden og Svendborg Sund. 1. etage indeholder et stort fælleslokale med plads til små 100 gæster, top moderne køkkenfaciliteter, toiletter og bad, entre, fortæller Ole Ingemann til minbaad.dk.

Tillykke herfra til måske Danmarks flotteste beliggenhed og udsigt over sundet i Svendborg.

content-loader
content-loader
content-loader