Gå til hoved-indhold
Småbåde
Bådens ejer udlover en dusør, efter at han har fået stjålet sin båd i Indelukket Adam Haff OG Benedikte Storgaard Clausen Silkeborg. Privatfoto

Bådejer i Silkeborg fik falsk tip - snydt med dusørpenge efter tyveri af Chaparral SSI 180

Silkeborg-sejler udlover en dusør på 10.000 kroner til den, der giver ham det tip, der sikrer ham båden igen. Allerede lørdag fik han det første tip, men det var falsk og kostede Mogens Laursen 5.000 kr. Båden er ikke forsikret.

Af Troels lykke |

En boltsaks var angiveligt nok. Så kunne tyven stikke af med en båd, der var sikret med en kæde ved Indelukket i Silkeborg.

Ejer Mogens Laursen fik et chok, da han fredag morgen opdagedem at hans elskede speedbåd, en Chaparral SSI 180, gul og hvid og udstyret med en indenbords motor, var væk. Båden har en værdi af cirka 210.000 kroner.

Og så er den nærmest uundværlig for ejerne.

- Den betyder rigtig meget for os. Vi bor i en lille lejlighed i Silkeborg, så vi bruger den meget - i hvert fald ugentligt, siger Mogens Laursen til Midtjyllands Avis.

Overførte 5.000 kr. til falsk tip

Han udlover en dusør på 10.000 kroner til den, der giver ham det tip, der sikrer ham båden igen. Allerede lørdag fik han det første tip.

Det kom fra en mand, der ville have halvdelen af dusøren forudbetalt, før han ville sige, hvor båden befandt sig.

Mogens Laursen overførte pengene i desperation, men da han nåede til Aalborg, hvor båden angiveligt skulle ligge, var der ingen båd. Mogens Laursen kan ikke længere få kontakt til manden og politianmelder ham derfor.

Fremadrettet vil der først blive overført dusørpenge, når båden er på sin plads igen.

Kilde: Midtjyllands Avis

content-loader
content-loader
content-loader