Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Denne Malibu Wakesetter blev fundet i Hvidovre af politet, som også ses her. Bilen var også stjålet, men tyvene blev ikke pågrebet, erfarer motorbaadsnyt.dk. Privatfoto

Speedbåd Malibu Wakesetter fundet i Hvidovre kort tid efter tyveri i Charlottenlund

- Vi mangler en Malibu Wakesetter 21,5 VLX Silver Edition, skrev Ralph Andersen fra Bavaria Yachtforsikring. Dusør gives, alle informationer holdes annonymt, forklarede forsikringsmanden til havne og Facebookbrugere. Under et døgn senere var båden fundet i Hvidovre.

Af Troels lykke |

Båden,  en Malibu Wakesetter med trailer, er blev fjernet en nat i Charlottenlund i denne uge. Båden stod på en Magic Trailer med registreringsnummer NJ 74 95.

Båden blev set af et vidne her til morgen i Københavns i Sydhavnsområdet . Kontakt Ralph fra Bavaria Yachtforsikring på 2131 1310. Dusør gives, og alle informationer holdes annonymt.

Sådan lød eftersøgningen på Facebook og mange andre steder - også til Motorbaadsnyt.dk, der fik beskeden.

GPS-sporing hjalp

Senere kom det frem, at speedbåden blev stjålet kl. 5.30 i Charlottenlund, men et GPS-signal sporede den til Sydhavnen i København, men signalet stoppede kl. 06.09, med med hjælp fra en informant via facebook blev den senere samme dag fundet kl. 17.30 i Hvidovre.

- Det var efter en informant gav os besked. Vi er meget glade for hjælpen fra folk på Facebook, og vi betaler ham dusør, vi kan ikke sige, hvor meget dusøren er på. Båden blev fundet sammen med en stjålen bil, men politiet jagter spor, siger en tilfreds Ralph Andersen til Motorbaadsnyt.dk.

content-loader
content-loader
content-loader