Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jesper Radich styrer koncentreret. Fotos: Frederik Sivertsen/Sejlsportsligaen
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

KDY satte America's Cup-rorsmand Radich på - så var Sejlsportsligaen afgjort i Skive

KDY har flere proffer. En af dem er Jesper Radich, som klubben satte til at styre. Så lagde den royale klub ud med 4 førstepladser i Skive i fredags. Det var som hvis Christian Eriksen scorede 10 mål mod et 2. divisionshold. Finale i Aarhus Festuge om 14 dage.

Af Troels lykke |

Efter en start med 4 prikker i streg var der fra start ikke megen tvivl om at KDY SHARKS ville ende på podiet denne weekend, mere spændende var det hvem der ville gæste dem, fortæller Nynne Desirée Ammundsen fra Sejlsportsligaen til pressen.

Vi kan tilføje at det kan være svære vilkår at sejle mod Jesper Radich, der har levet af at sejle i snart 20 år. Det svarer til at Christian Eriksen fra Tottenham stiller op for en 2. divisionsklub og scorer 10 mål.

2.-5- pladsen var tæt

Men der var kamp om de næste pladser. Indtil flight 4 (fredag) lignede det at der var chance for at se AARHUS SHARKS på podiet, men det gik desværre ikke som planlagt for den ellers rutinerede besætning.

Aarhus besætning gik fra en 2. plads til en 9. plads. Mon ikke man kan forvente et stærkt comeback når de skal sejle på hjemmebane om 14 dage.

Efter Aarhus overtog HELLERUP HIGHFLIERS mere eller mindre 2. pladsen hele weekenden, dog med en enkelt afviger efter flight 7, hvor de dykkede ned på en 5. plads.

Mens Aarhus SHARKS røg ned af, kæmpede Bandholm EAGLES sig op af. Holdet der i år er rykket op i 1. division i denne sæson, fik først rigtig gang i båden efter 2 flight, hvor de så lavede 3 prikker og tre andenpladser.

Hellerup HIGHFLIERS og Bandholm EAGLES byttede lidt rundt, men det var HIGHFLIERS der i sidste endte tog 2. pladsen.

3. Stævne i Skive Sejlklub endte således:

#1 KDY SHARKS

#2 HELLERUP HIGHFLIERS

#3 BANDHOLM WHITE TAILED EAGLES

Stillingen efter 3. stævne efterlader en del spænding ned af i resultatlisten, særligt kampen om DM bronze, som er meget tæt! Med Kaløvig COBRAS i front (med 1 point) er intet sikkert, og det gælder også de efterfølgende pladser, hvor der kun er 2 point mellem top #3 og #5 mes at top-3 er besat af Frederikshavn Seahawks (3), Kongelig Dansk Yachtklub (2) og Kaløvig Cobras – Sejlsportsligaen (1). Sidstnævnte fører altså Sejlsportsligaen med et spinkelt point.

Den samlede stilling:

#1 Kaløvig COBRAS med 9 point

#2 Frederikshavn SEAHAWKS med 10 point

#3 KDY SHARKS med 12 point

#4 Hellerup HIGHFLIERS med 14 point

#5 Bandholm WHITE TAILED EAGLES med 14 point

Se den samlede stilling  

Se flere fotos

content-loader
content-loader
content-loader