Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Arkivfoto med Felix.
Kapsejlads
Felix ses til venstre i billedet, sammen med de øvrige vindere fra stævnet i Skovshoved.

Felix Jacobsen og Xp44 Stony-mandskab vandt kval til Great Dane Trophy

Der var op til 12 m/sek. da KDY havde kvalifikationsstævne i Skovshoved til Great Dane Trophy i matchrace i søndags. Den erfarne bådebygger og sejler Felix styrede til sejr blandt 8 hold.

Af Troels lykke |

Til trods af 26 knobs vind, store bølger og en del kulde, lykkedes det at gennemføre første kvalifikation til Great Dane Trophy.

Great Dane Trophy er det ene af de to  Grade 2 matchrace-stævner, der afholdes af KDY i Skovshoved. Great Dane Trophy sejles til foråret, fra 8. til10. maj og i samarbejde med Great Dane Yachting.

Som optakt til stævnet afholdes over vinteren 3 grade 5 kvalifikationsstævner, hvor det første med stor succes blev løb af stablen i søndags, den 24. november.

8 hold stillede op

8 teams stillede op, og til trods for en del vind kom alle hold godt igennem. Udover flere lokale deltog også hold fra Sønderjylland med skipper Ada Osińska fra Elvstrøm Sails og et storbådshold fra Stony, et Xp 44-hold.

Efter sejladserne var der moleøl og prisuddeling samt fotografering af det vindende team som var fra Stony med Felix Jacobsen på roret.

Derudover kom den unge Nicolaj Borch på 2. pladsen.

Næste kvalifikationsstævne afholdes 26 januar.

Læs mere om stævnet

 

content-loader
content-loader
content-loader