Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Når sejlere efterlader deres både - fx i Aarhus

‎Larzulrich Anders Ludvig Bindner tog ud til forladt båd, der var drevet i land, efter den i nogle uger havde ligget for svaj tæt på Aarhus Lystbådehavn. Sejleren fik fjernet et batteri, så det ikke forurener havmiljøet. Vil vi se det mere og mere med ældre både?

Af Troels lykke |

‎Larzulrich Anders Ludvig Bindner fra Aarhus tænker på miljøet, forklarer på sin facebook-side om en forladt båd:

Den her båd ligger midvejs mellem Træskibshavnen og Den Permanente i Århus. Den må være blæst op på stenene, efter at have ligget for anker 50-100 meter fra kysten i flere uger.

Jeg spottede den fra SHIP-byggeriet på Ø'en forleden og tog mig tid til at gå ud og se på den. Og det er jeg glad for jeg gjorde.

Bilbatteri blev bakset ud

Der lå et bilbatteri i bunden af båden, lige inden for lugen, som jeg fik bakset ud og tog med mig tilbage på Træskibshavnen.

Her kontaktede jeg en herre i et værksted, som henviste til deres miljøkontainer lidt henne af vejen. Så røg det da ikke i havet. 

Vi fik i øvrigt en rigtig fin snak bl.a om restaurering af både. Nu der går rygter om hvem der havde mistet båden. Og det var i så fald anden gang den person, har mistet en båd.

Politiet var blevet kontaktet og så bliver ejeren vel sat til selv at rydde op, inden det skyller i havet, forklarer ‎Larzulrich Anders Ludvig Bindner.

content-loader
content-loader
content-loader