Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Vinderne fra Egå. Foto: Kenneth Bøggild, Vallensbæk Sejlklub
Kapsejlads

Kim Christensen vandt igen DM i Melges 24 - i Micky Mouse gear

- Vores taktiker Michael Hestbæk kalder det Micky Mouse gear, fortæller Egå-sejler Kim Christensen efter sejr i Vallensbæk til NM og DM i den hårde klasse.

Af Troels lykke |

Kim Christensen vinder DM og Nordisk mesterskab i Melges 24. Taktikker Michael Hestbæk, forklarer på facebook.

- Vi går ud til sidste dagen med en 2 piont føring, men sejler rigtig godt på sidstedag og laver en serie der hedder 2, 1, 4 2, 1 i dag. Det kunne det svenske hold ikke helt matche og vi rykker godt fra på piont tavlen og slutter med 22 point ned til andenpladsen, det er ikke så tit man får lov at opleve det, forklarer Hestbæk.

Om stævnet forklarer Hestbæk i Vallensbæk, hvor han var på hjemmebane.

- Stævnet har været præget af let vind de sidste to dage og svære dønninger den sidste dag, så jeg er godt mør i kroppen og knolden af at kravle rundt i båden i alle mulige mærkelige stillinger samtidig med jeg trimmer fokken og prøver at sige noget fornuftigt rent taktisk, fortæller han.

Ud over skipper Kim Christensen, sejlede Lea, Mikkel og Louise også med.

Mickey Mouse gear

Kim Christensen forklarer til minbaad.dk om sejren:

- Vi sejlede hurtigt, Michael Hestbæk kalder det Micky Mouse gear, ellers  havde vi gode starter og stor motivation for at give den hele “armen” selvom det ser lidt skidt ud. Fantastisk stævne med flot arbejde af Vallensbæk både på land og vand. Det flotteste vejr og Køge Bugt med brise også lørdag og søndag hvor det meste af det øvrige dk havde vindstille.

content-loader
content-loader
content-loader