Quantcast
Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Vinderteamet med Anne Marie Rindom og Piotr Wojewski  samt Bente Jakobsen fra Nykredit (th) Foto: Carl Gerstrøm            

Rindom og landstræner Piotr Wojewski vinder Nykredit, Sailor of the year 2019

Med verdens- og europamesterskab samt flere World Cup-sejre i bagagen har teamet i 2019 fundet opskriften i Laser radial, fortæller Horsens Sejlklub. Vi bringer også et link så du kan stemme på om Anne-Marie Rindom skal være verdens bedste kvindelige sejler.

 

Af Troels lykke |

Nok ikke overraskende vinder Horsens til OL teamet med Anne Marie Rindom og landstræner Piotr Wojewski Nykredits Sailor of the year 2019.

Med både et verdens- og europamesterskab samt flere World Cup-sejre i bagagen har teamet i 2019 fundet opskriften til sejre og vundet over for striber af tidligere OL- og verdensmestre i OL klassen Laser radial, fortæller Søren Klint fra OnBord fra Horsens Sejlklub.

Rindom rejser til Bermuda i dag

Overrækkelsen af prædikatet skete i forbindelse med standernedhaling i Horsens Sejlklub og søndag rejser Anne Marie til Bermuda for at deltage i kåringen af Rolex World Sailor of the year, hvor hun er nomineret som en ud af tre.

Nykredit, Sailor of the year, er igennem de sidste 12 år blevet uddelt, baseret på medlemmernes stemmer i Horsens Sejlklub, til store og prisværdige præstationer.

Stem på Rindom her og se hende på slap line

Jacob Nikolajsen nr. 2 for ungdomsarbejde

Jacob Nikolajsen blev nummer 2 for hans indsats med bl.a. opbygningen af ungdomsafdelingen og Claus Bjørnhart nummer 3  for sin altid imødekommenhed med frivillige opgaver.

content-loader
content-loader
content-loader